In Partnership with AOL Search

DMOZ: Open Directory Project

Tekijänoikeudet ja ODP:n aineiston käyttäjät

ODP:n aineiston käyttäjät

ODP:n aineistoa käyttävät useat WWW-sivustot, hakukoneet ja hakemistot. Käyttäjiä on mainittu täällä. ODP ei valvo, milloin nämä sivustot päivittävät tietonsa. ODP-lisenssissä on lisätietoja.

Tekijänoikeudet

Jotta AOL voisi toimia mahdollisien kolmansien osapuolien tekijänoikeusrikkomuksissa huomioon ottaen mahdollisuutesi osallistua Open Directory -projektiin, luovutat AOL tekijänoikeudet kaikkeen ODP:lle aikaisemmin tai tulevaisuudessa tuottamaasi aineistoon (linkkien kuvaukset, sähköposti, viestintä, hakemiston järjestely tms.). AOL myöntää sinulle kuitenkin ei-yksinoikeudellisen, rojaltimaksuttoman oikeuden käyttää aineistoa, jonka olet tuottanut ODP:lle. Vakuutat, että sinulla on kaikki oikeudet valtuuttaa jakelu ja uudelleenjakelu aineistolle, jonka olet tuottanut ja tuotat tulevaisuudessa ODP:lle tai projektin käyttöön. Sinun täytyy toimittaa tuottamastasi aineistosta tiedot, jotka AOL kohtuuden rajoissa pyytää, mikäli aineiston väitetään loukkaavan kolmansien osapuolten oikeuksia.


Mikään näissä ohjeissa ei luo pohjaa oikeudellisille toimille ODP-projektia tai AOL, sen yhteistyökumppaneita, työntekijöitä tai johtoa vastaan. Toimiessasi vapaaehtoisena toimittajana luovut kaikista vaatimuksista, jotka liittyvät, johtuvat tai näyttävät johtuvan toimittajana olemisesta tai toimittajan toimista.

ODP harjoittaa laajaa toimituksellista harkintaa hakemiston sisällön ja rakenteen muodostamisessa. Saatamme hylätä, poistaa tai muokata listauksia pelkästään toimituksellisen harkinnan perusteella. Saatamme muuttaa näitä ohjeita tai mitä tahansa ODP:n käytäntöä koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta.