In Partnership with AOL Search
 
Play-by-e-mail betyder rollspel eller strategispel som spelas via e-mail eller papperspost. Vanligen skickar spelaren sina kommandon till moderatorn eller spelledaren, vilken sedan bestämmer vad som händer och skickar ut uppdateringar till alla spelare.
Sidor med länkar till olika slags tävlingar på internet läggs inte här utan på: http://dmoz.org/World/Svenska/Datorer/Internet/WWW/Gratistjänster/

För spel som kräver att man registrerar ett konto för att spela och/eller se innehållet på sajten gäller följande: Var snäll och skapa ett konto för DMOZ-redaktörer, och ange användarnamn och lösenord när du föreslår webbplatsen, i rutan för beskrivning. Exempel: [Användarnamn: dmoz, lösenord: asdf1234]. Detta kommer naturligtvis inte att hamna i beskrivningen som listas i katalogen! Om vi inte får ett användarkonto så finns det inga garantier för att webbplatsen någonsin kommer att granskas.

Länkar till all typer av browserbaserade spel på internet. Dvs det krävs att du är uppkopplad mot internet med Netscape eller Internet Explorer (och troligen andra mindre vanliga browsers också).
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Villkor för användning
Senast uppdaterad: den 1 november 2014 kl 16:54 EDT - redigera