In Partnership with AOL Search
 
Historiska och nutida almanackor.
Följande typer av webbplatser kommer INTE att listas här: 1) Webbplatser som inte besvarar frågor över Internet. 2) Sökmotorer, länksidor eller datoriserade svarsfunktioner. 3) Webbplatser som erbjuder betaltjänster. Sådana webbplatser hör förmodligen hemma i World/Svenska/Näringsliv. 4) Webbplatser där bara en person svarar. (Alla är vi experter på något och vi kan inte lista alla era webbplatser här!) Så vad LISTAR vi här egentligen? Jo, webbplatser som 1) drivs av en grupp experter. 2) låter allmänheten ställa frågor gratis. 3) Svarar på webben så att alla kan ta del av frågor och svar. (Svaren får inte enbart ges via e-post.)
Den här kategorin är till för webbplatser där MÄNNISKOR svarar på frågor. Länkar till sökmotorer, länksidor eller datoriserade svarsfunktioner ska inte skickas in här. För det andra ska tjänsten vara gratis, annars hör den förmodligen hemma i World/Svenska/Näringsliv. För det tredje ska det vara expertsvar på konkreta frågor. Allmänna tips och råd hör inte hemma här.
En katalog är en guide eller en lista på resurser, inte ett specifikt företag. Katalogerna i denna kategori är huvudsakligen telefon, e-mail och tillverkarkataloger.

Här håller vi ihop alla museer i den svenskspråkiga delen.
Ordlistor inriktade på korsordslösning skall skickas till World/Svenska/Spel/Korsord/Ordlistor.
Ordlistor ger information om t.ex. stavning, uttal, betydelse, böjningar, etymologi och användandet av ord. Denna kategori inkluderar ordlistor av många olika slag. Ordlistor till översättning mellan svenska och ett annat språk finns under Språk.
Uppslagsverk, både allmänna och specifika.
Skicka inte länkar hit. Grundskolor listas under den kommun där de ligger. Din kommun hittar du under World: Svenska: Regionalt: Europa: Sverige eller World: Svenska: Regionalt: Europa: Finland
Sajter för olika typer av utbildningar som t.ex. hemsidor för grundskolor, gymnasieskolor, högskolor och universitet.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Villkor för användning
Senast uppdaterad: den 26 februari 2014 kl 15:32 EST - redigera