Webbplatser om drycker. Observera att det finns underkategorier som din webbplats kanske passar bättre i.
Webbplatser som kan skickas in till denna kategori inkluderar sidor med information om olika drycker, hur man brygger, blandar, kokar eller på annat sätt bereder olika drycker, samt webbplatser för föreningar och privata hemsidor om drycker.

Webbplatser som inte hör hemma i denna kategori inkluderar sidor om
* kaféer, som ska skickas till rätt kommun under World/Svenska/Regionalt/Europa/Sverige,
* webbutiker som säljer drycker över nätet, som ska skickas till World/Svenska/Webbutiker/Livsmedel/Drycker,
* kafferosterier och tillverkare av automater, bryggutrustning och liknande, som kan skickas både till World/Svenska/Näringsliv/Livsmedel/Drycker och den kommun företaget ligger i under Regionalt (se ovan).

Här listas webbplatser med recept och information på cocktails och andra blandade drinkar, med eller utan alkohol.
Här hittar du informationsinriktade webbplatser om kaffe, såväl bönan som drycken.
Webbplatser som kan skickas in till denna kategori inkluderar sidor med information om kaffe, hur man brygger, kokar eller på annat sätt gör en kopp kaffe, olika typer av rostningar och liknande, samt webbplatser för föreningar och privata kaffeentusiaster.

Webbplatser som inte hör hemma i denna kategori inkluderar sidor om
* kaféer, som ska skickas till rätt kommun under World/Svenska/Regionalt/Europa/Sverige,
* webbutiker som säljer kaffe över nätet, som ska skickas till World/Svenska/Webbutiker/Livsmedel/DryckerTe_och_kaffe/Kaffe,
* kafferosterier och tillverkare av kaffeautomater, kaffebryggare, espressomaskiner och liknande, som kan skickas både till World/Svenska/Näringsliv/Livsmedel/Drycker/Kaffe och den kommun företaget ligger i under Regionalt (se ovan).

Öl

Webbplatser om öl.
Sajter som kan listas här är till exempel ölklubbar (i underkategorin Föreningar), öltestprotokoll, beskrivningar av ölets historia och sidor om ölbryggning. Observera att bryggerier har en egen underkategori.

Webbplatser som INTE listas här inkluderar rena festsajter som egentligen inte har med öl att göra, samt webbplatser för pubar. Pubars webbplatser skickas till kategorin för den kommun puben finns i. Tack för hjälpen!

Te

Webbplatser om Te.

Vin

Webbplatser om Vin.