In Partnership with AOL Search
 
Här listas webbplatser med recept och information på cocktails och andra blandade drinkar, med eller utan alkohol.
Webbplatser som kan skickas in till denna kategori inkluderar sidor med information om kaffe, hur man brygger, kokar eller på annat sätt gör en kopp kaffe, olika typer av rostningar och liknande, samt webbplatser för föreningar och privata kaffeentusiaster.

Webbplatser som inte hör hemma i denna kategori inkluderar sidor om
* kaféer, som ska skickas till rätt kommun under World/Svenska/Regionalt/Europa/Sverige,
* webbutiker som säljer kaffe över nätet, som ska skickas till World/Svenska/Webbutiker/Livsmedel/DryckerTe_och_kaffe/Kaffe,
* kafferosterier och tillverkare av kaffeautomater, kaffebryggare, espressomaskiner och liknande, som kan skickas både till World/Svenska/Näringsliv/Livsmedel/Drycker/Kaffe och den kommun företaget ligger i under Regionalt (se ovan).

Här hittar du informationsinriktade webbplatser om kaffe, såväl bönan som drycken.
Sajter som kan listas här är till exempel ölklubbar (i underkategorin Föreningar), öltestprotokoll, beskrivningar av ölets historia och sidor om ölbryggning. Observera att bryggerier har en egen underkategori.

Webbplatser som INTE listas här inkluderar rena festsajter som egentligen inte har med öl att göra, samt webbplatser för pubar. Pubars webbplatser skickas till kategorin för den kommun puben finns i. Tack för hjälpen!
Webbplatser om öl.
Webbplatser om Te.
Webbplatser om Vin.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Villkor för användning
Senast uppdaterad: den 8 april 2013 kl 5:21 EDT - redigera