Webbplatser som handlar allmänt om hundar.
Anmäl endast webbplatser som handlar allmänt om hundar till den här kategorin.

Om din webbplats är på svenska och handlar om uppfödning eller omplacering av en viss ras, din egen renrasiga hund, en rasklubb eller information om någon ras, vänligen sök reda på rätt rasgrupp i kategorin Nöjen_och_fritid: Husdjur: Hundar: Raser. Anmäl därefter din webbplats i rätt underkategori till den specifika rasgruppen. Många raser har ännu ingen egen underkategori; webbplatser om sådana raser anmäler du till kategorin för din hunds rasgrupp. Till den kategorin anmäler du även din webbplats om den handlar om t.ex uppfödning av fler än en ras.

Om din webbplats däremot är på engelska (men fortfarande handlar om en viss ras) ska den anmälas till rätt underkategori i den engelskspråkiga katalogdelen, Recreation: Pets: Dogs: Breeds, istället. Om din webbplats finns både på svenska och engelska anmäler du den till både den svenska och den engelskspråkiga katalogen.

Om din webbplats handlar om försäljning av en produkt, anmäl den till Webbutiker: Husdjur: Hundar.

Om du har trimservice kan du anmäla din webbplats till rätt ort eller område i Regionalt.

Tack på förhand! Genom att du väljer rätt kategori kommer det att gå snabbare för webbplatsen att granskas.

Webbplatser om hundträning, problem och lösningar runt ämnet.
Dressyr inriktad på en specifik ras listas INTE i denna kategori, utan efter ras under Nöjen_och_fritid: Husdjur: Hundar: Raser.

Undantag sker dock när dressyren riktar sig till två eller flera raser, vilka inte tillhör samma rasgrupp. Tillhör raserna samma rasgrupp listas däremot webbplatsen under den specifika rasgruppen och inte i denna kategori.

Generella hundföreningar och klubbar.
Föreningar och klubbar inriktade på en specifik ras listas INTE i denna kategori, utan efter ras under Nöjen_och_fritid: Husdjur: Hundar: Raser.

Undantag sker dock när föreningen riktar sig till två eller flera raser, vilka inte tillhör samma rasgrupp. Tillhör raserna samma rasgrupp listas däremot webbplatsen under den specifika rasgruppen och inte i denna kategori.

Personliga webbplatser om blandrashundar. Undantag finns; se ovan.
Denna kategori är endast till för blandrashundar.

Personliga webbplatser inriktade på en specifik ras listas INTE i denna kategori, utan efter ras under Nöjen_och_fritid: Husdjur: Hundar: Raser.

Undantag sker dock när en personlig webbplats handlar om två eller flera renrasiga hundar, vilka inte tillhör samma rasgrupp. Tillhör hundarna samma rasgrupp men inte samma ras listas däremot webbplatsen under den specifika rasgruppen och inte i denna kategori.

Svenska Kennelklubbens tio rasgrupper.
Vänligen sök först reda på rätt rasgrupp.