Webbplatser om och av fastighetsbranschen. Webbplatser som inte representerar företag eller har anknytning till näringslivet listas under World: Svenska: Hus och hem.
Webbplatser som tillhör en enskild mäklare kommer INTE att listas i denna kategori.

Enskilda mäklare, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar listas under respektive land eller kommun i World: Svenska: Regionalt.
Bostadstättsföreningar listas under respektive ort. Hittar du inte din ort i kategorin sök i World: Svenska: Regionalt istället.
Vänligen, anmäl bostadsrättsföreningars hemsidor under respektive ort eller land (utanför Sverige och Finland). Du hittar dem under World: Svenska: Regionalt.
Den här kategorin är till för webbplatser som huvudsakligen eller uteslutande består av länkar till andra mäklarwebbplatser eller förteckningar över fastigheter till salu. Notera särskilt att den här kategorin är till för företag som gör affärer i minst tre län. Webbplatser för lokala mäklare ska skickas till rätt ort eller län i den regionala delen av katalogen, även om de innehåller förteckningar över fastigheter till salu.
Webbplatser som tillhör en enstaka mäklare kommer INTE att listas i denna kategori.

Webbplatser för lokala mäklare ska skickas till rätt ort eller län i den regionala delen av katalogen, även om de innehåller förteckningar över fastigheter till salu.
Fastighetsmäklare listas i kategorier för respektive ort eller land och återfinns under World: Svenska: Regionalt.
Anmäl webbplatser för fastighetsmäklare under respektive ort i World: Svenska: Regionalt.