In Partnership with AOL Search
 
V I K T I G T

Familjewebbplatser sorteras alfabetiskt efter efternamn. Om du inte nämner ert efternamn, kan det ta längre tid innan vi kan titta på och lista webbplatsen. Listningarna följer ett särskilt format. Var snäll och skicka in webbplatsen i det här formatet - då kan vi behandla den snabbare.

  1. "Titeln" på webbplatsen ska vara ert efternamn.
  2. Den första meningen i "beskrivningen" måste nämna familjemedlemmarna vid namn och var ni bor.
  3. Den andra meningen i "beskrivningen" bör beskriva vad webbplatsen innehåller.
Exempel
Titel: Andersson
Beskrivning: Johan och Maria, deras barn Rickard och Annika och hunden Fluffi, från Vänersborg. Information om Vänersborg, fotografier från släktträffar, bröllop och Rickards första tand.

Om din webbplats är på engelska, ska den inte listas här utan skickas till Home/Family/Family_Websites. Om webbplatsen handlar om dig själv, med väldigt lite information om din familj, ska den inte listas här utan skickas till World/Svenska/Samhälle/Människor/Personliga_hemsidor. Om din webbplats mest handlar om släktens historia eller släktforskning, ska den inte listas här utan skickas till World/Svenska/Samhälle/Släktforskning/Efternamn.

Det finns för närvarande ingen beskrivning skapas för denna kategori.
Cateringfirmor listas inte här. De listas i sin hemkommuns kategori under World/Svenska/Regionalt/Europa/Sverige. Skickar du in en cateringfirma till den här kategorin så kommer det att ta mycket längre tid innan den listas.
Matlagning, recept, tekniker o.s.v.
Endast webbplatser uteslutande om trähus.
Det finns för närvarande ingen beskrivning skapas för denna kategori.
Enbart informativa resurser listas här. Med resurs menas webbplatser som ger en allsidig översikt över ämnesområdet trädgård. Hit räknas typiskt webbplatser med allmän information om trädgårtdsodlinge, med länkförteckningar, frågesvarsdokument, chatt och forum, nyhetsbrev osv. Är innehållet smalare ska sajten skickas någon annanstans.

Sajter som säljer trädgårdsprodukter online listas inom området World/Svenska/Webbutiker.

Det finns för närvarande ingen beskrivning skapas för denna kategori.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Villkor för användning
Senast uppdaterad: den 21 oktober 2014 kl 13:24 EDT - redigera