Observera att inga länkar listas på denna nivå, varför det inte heller är möjligt att föreslå webbplatser här. Hitta den lämpligaste underkategorin för din webbplats. Ju mer specifik du kan vara desto kortare tid kommer behandlingen av din anmälan att bli.
Har listas länkar till webbplatser med anvisningar och diskussioner om användarvänlighet för webbplatser. Användbarhet ska tolkas i vid bemärkelse, dvs. även ämnen som människa-dator-interaktion, och lättillgänglighet är relevanta. Om webbplatsen främst är fokuserad på konsulttjänster inom webbplatsproduktion, ska den inte listas här utan i World/Svenska/Datorer/Internet/Webbdesign_och_utveckling/Designers.
Har listas länkar till webbplatser med anvisningar och diskussioner om användarvänlighet för webbplatser. Användbarhet ska tolkas i vid bemärkelse, dvs. även ämnen som människa-dator-interaktion och tillgänglighet är relevanta. Om webbplatsen främst är fokuserad på konsulttjänster inom webbplatsproduktion, ska den inte listas här utan i World/Svenska/Datorer/Internet/Webbdesign_och_utveckling/Designers.
Här listas svenska diskussionsfora och chattrum för webbutvecking och design, programmering för webben, sökmotoroptimering och liknande ämnen.