In Partnership with AOL Search
 
FidoNet är ett nätverk för privat post och publika konferenser som sprids till över 30000 system (och många fler användare) över hela världen. Det grundades i början av 80-talet. Posten sprids mellan olika BBSer (Bulletin Board Systems) där användarna kan läsa och skriva inlägg i de allmänna debatterna. Det finns även möjlighet att vara med som privatperson, så att man kan få hem posten till sig själv utan att behöva logga in på någon BBS.
Forum som listas här måste vara aktiva, det måste ha förekommit aktivitet i forumet samma vecka som vi granskar anmälningen.

Webbforum som handlar om specifika ämnesområden hör förmodligen hemma någon annanstans i katalogen, under respektive ämnesområde. Skicka in den dit i stället.

Webbforum som man kan bli medlem i och som har en tydlig gruppidentitet, där man lär känna varandra och umgås över nätet på ett personligt sätt passar förmodligen bättre i World/Svenska/Datorer/Internet/Cyberrymden/Internetsamhällen.

Ett webbforum är en skriptdriven webbanslagstavla med diskussioner. Diskussiondeltagarna kan vara anonyma, de ämnen som diskuteras är viktigare än själva gruppen av människor som diskuterar.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Villkor för användning
Senast uppdaterad: den 23 juni 2014 kl 1:06 EDT - redigera