Tämä luokka sisältää linkkejä sivustoille, jotka käsittelevät yhteiskuntaa; ihmisten välistä kanssakäymistä ja yhteistoimintaa, ihmissuhteita, maailman- ja elämänkatsomuksia sekä ihmisiä yleensä. Sellaiset yhteiskunnalliset aiheet kuten tiede, kulttuuri ja viihde, uutiset, tiedonlähteet, elinkeinoelämä, verkkokaupat, koti, terveys, vapaa-aika sekä urheilu on kuitenkin sijoitettu omiin luokkiinsa. Kaikki World/Suomi -luokassa, mukaan lukien alaluokat, julkaistavat listaukset tulee olla suomenkielisiä ja johtaa suomea sisältäviin sivustoihin.
Ehdota linkki oman alansa alaluokkaan, jos sellainen on olemassa.

Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. ODP on hakemisto, ei hakukone, joten kirjoita kuvaus, älä luetteloa hakusanoista.

Suomalaista yhteiskuntaa koskevat englanninkieliset sivut kuuluvat luokkaan Regional/Europe/Finland/Society_and_Culture ja ruotsinkieliset sivut luokkaan World/Svenska/Regionalt/Europa/Finland/Samhälle/.

Kuvaus saa olla enintään 25 sanaa pitkä, eikä siinä saa käyttää mainoskieltä. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta. Väärinkäytökset, kuten hakemiston spammaaminen, voivat johtaa siihen että linkki poistetaan kokonaan hakemistosta.

Homoihin, lesboihin, biseksuaaleihin, heidän sukupuoliseen suuntautumiseensa, seksuaalisuuteensa, elämäntyyliinsä ja yhteiskunnalliseen asemaansa liittyviä sivustoja.
Ilmoita sivustosi otsikko muodossa Sukunimi, Etunimi tai Sukunimi, Etunimi: Sivuston otsikko. Jos haluat pysyä nimettömänä, voit käyttää lempinimeäsi. Englanninkielisiä sivustoja voi ehdottaa luokkaan Regional: Europe: Finland: Society and Culture: Personal Pages tai Society: People: Personal Homepages.
Ihmissuhdeasioihin liittyvät sivustot.
Tähän luokkaan kuuluu yhteiskunnan oikeudellista luonnetta, lainsäädäntöä ja oikeushallintoon liittyvää ainesta koskevaa materiaalia.
Tässä luokassa listataan lakiin orientoituneita tahoja. Viranomaisiin liittyvät linkit kuuluvat luokkaan World/Suomi/Yhteiskunta/Laki/Viranomaiset. Tutkimukseen tai koulutukseen orientoituneet tieteelliset järjestöt ovat luokassa World/Suomi/Tiede/Humanistiset_ja_yhteiskuntatieteet/Oikeustiede/Järjestöt.
Hakemistoon lisätään suomenkielisiä anarkismi- ja anarkistisivuja. Tarkista, ettei linkki ole jo hakemistossa. Perustelut vapaaehtoisia.
Ufot, selvänäkeminen, astrologia, telepatia, kummitukset jne.
Informatiivisia ja kasvatuksellisia sivuja ihmisen seksuaalisuudesta ja seksuaalisesta käyttäytymisestä.
Huomio: Sivustoja jotka käsittelevät seksuaalisuutta muusta kuin informatiivisesta tai kasvatuksellisesta näkökulmasta ei hyväksytä tähän luokkaan.

Pornografiset, aikuisille tarkoitetut sivustot voi ehdottaa luokkaan Adult: World: Suomi

Työelämään, työnhakuun tai ammatinvalintaan liittyviä suomenkielisiä sivustoja.
Työpaikkahakemistot kuuluvat luokkaan World: Suomi: Elinkeinoelämä: Työpaikat.
Erilaisia uskontoja käsitteleviä sivustoja.
Ehdota tähän luokkaan ainoastaan suomenkielisiä sivuja suomenkielisillä kuvauksilla. Valitse mahdollinen sopiva alaluokka aiheen mukaisesti.