In Partnership with AOL Search
 
Homoihin, lesboihin, biseksuaaleihin, heidän sukupuoliseen suuntautumiseensa, seksuaalisuuteensa, elämäntyyliinsä ja yhteiskunnalliseen asemaansa liittyviä sivustoja.
Ilmoita sivustosi otsikko muodossa Sukunimi, Etunimi tai Sukunimi, Etunimi: Sivuston otsikko. Jos haluat pysyä nimettömänä, voit käyttää lempinimeäsi. Englanninkielisiä sivustoja voi ehdottaa luokkaan Regional: Europe: Finland: Society and Culture: Personal Pages tai Society: People: Personal Homepages.
Tällä hetkellä ei ole kuvausta luotu tähän luokkaan.
Ihmissuhdeasioihin liittyvät sivustot.
Tässä luokassa listataan lakiin orientoituneita tahoja. Viranomaisiin liittyvät linkit kuuluvat luokkaan World/Suomi/Yhteiskunta/Laki/Viranomaiset. Tutkimukseen tai koulutukseen orientoituneet tieteelliset järjestöt ovat luokassa World/Suomi/Tiede/Humanistiset_ja_yhteiskuntatieteet/Oikeustiede/Järjestöt.
Tähän luokkaan kuuluu yhteiskunnan oikeudellista luonnetta, lainsäädäntöä ja oikeushallintoon liittyvää ainesta koskevaa materiaalia.
Hakemistoon lisätään suomenkielisiä anarkismi- ja anarkistisivuja. Tarkista, ettei linkki ole jo hakemistossa. Perustelut vapaaehtoisia.
Tällä hetkellä ei ole kuvausta luotu tähän luokkaan.
Ufot, selvänäkeminen, astrologia, telepatia, kummitukset jne.
Huomio: Sivustoja jotka käsittelevät seksuaalisuutta muusta kuin informatiivisesta tai kasvatuksellisesta näkökulmasta ei hyväksytä tähän luokkaan.

Pornografiset, aikuisille tarkoitetut sivustot voi ehdottaa luokkaan Adult: World: Suomi

Informatiivisia ja kasvatuksellisia sivuja ihmisen seksuaalisuudesta ja seksuaalisesta käyttäytymisestä.
Työpaikkahakemistot kuuluvat luokkaan World: Suomi: Elinkeinoelämä: Työpaikat.
Työelämään, työnhakuun tai ammatinvalintaan liittyviä suomenkielisiä sivustoja.
Ehdota tähän luokkaan ainoastaan suomenkielisiä sivuja suomenkielisillä kuvauksilla. Valitse mahdollinen sopiva alaluokka aiheen mukaisesti.
Erilaisia uskontoja käsitteleviä sivustoja.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Käyttöehdot
Päivitetty viimeksi: 8. heinäkuuta 2015 7.54.08 EDT - muokkaa