In Partnership with AOL Search
 
Tämä luokka on tarkoitettu pääasiassa vapaa-ajan autoiluun eli etenkin harrasteautoiluun ja myös automatkailuun liittyville linkeille, kuten esimerkiksi harrastajien omat sivut, automerkkien fanisivut, matkakertomukset ja alan tapahtumat. Autokerhoille on oma alakategoriansa ja alan yritykset listataan pääsääntöisesti luokkaan Suomi/Yritykset/Autot.
Valikoima automatkailuun, harrasteautoiluun ja ylipäätään vapaa-ajan autoiluun liittyviä hyödyllisiä, mielenkiintoisia sekä hauskoja sivustoja.
Älä ehdota suoraan tähän luokkaan, vaan etsi tarkempi alaluokka, johon sivusto sopii.
Vapaa-aikaan liittyvät yksityisten ihmisten suomenkieliset sivustot.
Tänne voit ehdottaa huumorisivuja, jotka sisältävät jonkinlaista hävytöntä tai härskiä materiaalia, erityisen mustaa huumoria tai jotka muuten voidaan kokea loukkaaviksi.
Vitsejä, hauskoja kertomuksia ja parodiaa. Tässä luokassa on linkkejä sivuille, joiden tarkoitus saada sinut nauramaan.
Huvi-, puuha- ja teemapuistoja sekä kiertäviä tivoleita.
Ilmailuun liittyvät suomenkieliset sivut kuuluvat tähän luokkaan. Aihepiirejä ovat mm. lentonäytökset, lentokoulut, lennätykset, kuumailmapallot, ultrakevyet, purjelento, varjoliito, riippuliito, moottorilento, experimental-rakentaminen, laskuvarjourheilu, lennokit, nousuvarjourheilu ja taitolento.
Rautatieharrastukseen liittyviä linkkejä.
Kalastusaiheisia suomenkielisiä sivuja, asiaa kalastusvälineistä, kalapaikoista ja syöteistä sekä muusta asiaan kuuluvasta.
Tänne lisätään vain suomenkielisiä kissa-aiheisia sivuja. Rotukissoja ja yhdistyksiä koskevat sivut tulevat alakategorioihin "Kissarodut" ja "Järjestöt, yhdistykset ja löytökissatalot".
Suomenkielisiä sivuja, jotka käsittelevät mitä tahansa lemmikkieläimiä. Yleisimmillä lemmikeillä on omat alaluokkansa.
Villien lintujen havainnointiin yms. harrastuksiin liittyviä sivuja.

Ilmoita suomenkieliset matkailuaiheiset sivusi tähän luokkaan. Mikäli sivusi eivät ole kokonaan tai pääasiallisesti matkailuaiheisia, niin yritä löytää sivuille sopivampi luokka aihepiirin tai sijainnin mukaan.  Tähän luokkaan kuuluvat mm. matkatoimistot, matkakuvaukset, matkakohteet, risteilyt, äkkilähdöt, matkaoppaat  ja majoituspalvelut. 

Yksityiset suomenkieliset kotisivut, jotka sisältävät pääasiassa muuta asiaa kuin matkailua, kuuluvat luokkaan World: Suomi: Kotisivut 

Yritysten suomenkieliset sivut, jotka sisältävät muutakin kuin matkailua, kuuluvat luokkaan Top: World: Suomi: Yritykset ja myös sijainnin mukaan luokkaan Top: World: Suomi: Alueellinen: Suomi   ja sitten valitse sopiva alue

Toimittaja: risto, muokattu viimeksi 30.01.2002

Matkailuaiheisia suomenkielisiä sivuja kaikkialta maailmasta. Englanninkieliset, Suomea käsittelevät matkailusivut ovat luokassa Top: Regional: Europe: Finland: Travel and Tourism

Toimittaja: risto, muokattu viimeksi 30.01.2002

Metsästystä, saaliin käsittelyä ja riistanhoitoa käsitteleviä suomenkielisiä sivuja.
Moottoriurheiluun liittyvät sivustot kuuluvat luokkaan World: Suomi: Urheilu: Moottoriurheilu: Moottoripyörät.
Moottoripyöräharrastusta käsitteleviä suomenkielisiä sivustoja.
Erityisen toivottuja ovat sivut, jotka käsittelevät päihteitä kokonaisvaltaisesti; niiden ominaisuuksia ja eri aspekteja (farmakologiaa, kemiaa, kulttuuria, historiaa, kasvien kohdalla botaniaa jne.). Lähinnä riipppuvuutta ja sen hoitoa koskevat sivut kuuluvat luokkaan World/Suomi/Terveys/Riippuvuudet.
Tähän luokkaan kuuluvat kaikki päihteitä (alkoholi, huumeet, tupakka) koskevat sivut. Niin päihdevastaiset, päihdemyönteiset kuin puolueettomat tietosivutkin kuuluvat tänne. Tarkoitus on, että edustettuna on aiheen koko kuva.
Lisää ainoastaan suomenkieliset partioaiheiset linkit tähän luokkaan. Kiitos.
Partioaiheiset linkit.
Pelkkään keräilyyn keskittyneillä sivustoilla on oma luokkansa World: Suomi: Vapaa-aika: Keräily: Pienoismallit. Radio-ohjattaviin pienoislaitteisiin keskittyneillä sivustoilla on oma luokkansa World: Suomi: Vapaa-aika: Pienoismallit: Radio-ohjattavat.
Staattisiin pienoismalleihin liittyviä sivustoja.
Suomenkielisiä ratsastusaiheisia sivuja.
Luokka sisältää ruokaan ja juomaan eri tavoin liittyviä sivustoja. Ravintoloiden sivuja kannattaa yleensä ehdottaa mieluummin alueelliseen luokkaan, esimerkiksi World: Suomi: Alueellinen: Suomi: Etelä-Suomi: Uusimaa: Kunnat: Helsinki: Yritykset ja talous: Ravintolat. Valtakunnalliset ravintolaketjut ja ravintolaoppaat kuuluvat luokkaan World: Suomi: Elinkeinoelämä: Hotellit ja ravintolat.

Pelkkiä reseptikokoelmia ja -tietokantoja kannattaa ehdottaa tämän luokan alaluokkaan Reseptit. Pelkästään juomia, kuten viinejä, käsitteleviä sivustoja kannattaa vastaavasti ehdottaa alaluokkaan Juomat .

Ruokakulttuurin eri osa-alueet.
Saunomista, saunan rakentamista tai muuta saunakulttuuria käsitteleviä sivustoja.
Tässä luokassa on vapaa-ajan harrastajille suunnattuja sivuja. Tieteellisemmin mykologiaa käsittelevät sivustot kuuluvat luokkaan World/Suomi/Tiede/Biologia.
Sieniharrastukseen liittyviä sivustoja (sienestys, oppaat, nimihakemistot, valokuvat, reseptit, keskustelut yms). HUOM. Myrkytystietokeskus puh. (09) 4711.
Veneilyharrastukseen liittyvät suomenkieliset sivut kuuluvat tähän luokkaan.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Käyttöehdot
Päivitetty viimeksi: 21. lokakuuta 2014 13.13.40 EDT - muokkaa