Urheilua, urheilulajeja käsitteleviä sivustoja.
Ehdota linkki oman alansa alaluokkaan, jos sellainen on olemassa. Ehdota vain yhteen luokkaan, ei useisiin luokkiin. Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. ODP on hakemisto, ei hakukone, joten kirjoita kuvaus, älä luetteloa hakusanoista. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta.
Airsoftissa käytetään 6mm:n muovikuulia ampuvia ilma-aseita. Pelaajat käyttävät aitoja jäljitteleviä heikkotehoisia aseita ja varusteita usein aitoja taisteluita jäljittelevissä pelitilanteissa.
Eli se toinen jalkapallo.
Suomeksi rantalentopalloilua.
Biljardi aiheiset sivut.
Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. ODP on hakemisto, ei hakukone, joten kirjoita kuvaus, älä luetteloa hakusanoista. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta.
Suomenkielisiä curlingsivustoja. Curling on Skotlannista peräisin oleva jäällä pelattava joukkuepeli.
Pelissä käytetään hieman tennispalloa pienempää pelipalloa, jota potkitaan jaloilla.
Golfaiheisia linkkejä.
Tänne voit ilmoittaa suomenkielisiä golfaiheisia linkkejä. Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. ODP on hakemisto, ei hakukone, joten kirjoita kuvaus, älä luetteloa hakusanoista. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta.
Tässä osiossa on jääkiekko aiheisia linkkejä. SM-Liigan joukkueiden viralliset sivut. 1 Divisioonna joukkueiden sivut ovat omassa osiossaan. Fanisivuja on näiden osioden alaosioissa. Näiden lisäksi on sekalaisia linkkejä jääkiekon tiimoilta.
Jääpalloiluun liittyvät linkit.
Erilaisia urheilujärjestöjä. Yhdistyksiä ja järjestöjä, jotka eivät liity tiettyyn urheilulajiin.
Jousiammuntaa käsitteleviä suomenkielisiä sivustoja.
Kaukalopalloon liittyvät sivut tulevat tänne.
Kävely-aiheiset sivut.
Keilailusivut tänne.
Koripallon pelaamiseen ja harrastamiseen liittyvät www-sivut.
World: Suomi -tasolle tulee ainoastaan suomenkielisiä www-sivuja.
Kyykkä on karjalaisperäinen keilailun tapainen joukkuepeli.
Lentopalloa käsitteleviä suomenkielisiä sivustoja.
Liitokiekko, frisbee tms. lajien sivuja.
Melontaan liittyviä sivustoja.
Miekkailuun liittyviä sivustoja.
Kymmenottelu, nykyaikainen viisiottelu, seitsenottelu, triathlon ja muut monesta lajista koostuvat kilpailut kuuluvat tähän luokkaan.
Moottoriurheilu käsittää kaikki urheilulajit, joissa käytetään motorisoituja ajoneuvoja.
Jos sivustosi ei käsittele moottoripyöräilyä kilpaurheiluna, se kuuluu luokkaan World: Suomi: Vapaa-aika: Moottoripyörät.
Pesäpallosivut.
Pingis eli pöytätennis on taitolaji, jota pelataan alle 280 cm pitkällä ja noin puolitoista metriä leveällä pöydällä. Pelivälineenä käytetään kevyttä palloa, jonka halkaisija on 38 mm ja se painaa 2,5 grammaa. Peli muistuttaa jossain määrin normaalia tennistä. Pöytätenniksessä on myös kaksin- ja nelinpelit.
Purjelautailu eli surffaus.
Suomenkielisiä sivustoja ringette-urheilusta. Jääkiekkoa muistuttavassa pelissä käytetään suoraa mailaa, jolla renkaan muotoinen peliväline pyritään saamaan vastustajan maaliin.
Sukellukseen liittyvät sivut.
Sulkapalloiluun liittyvät sivut.
Tennikseen liittyviä sivustoja.
Uinti-aiheiset sivut. Sukellus on erikseen.
Uppopallo -aiheiset sivut.
Urheilusivustoja, jotka käsittelevät voimailulajeja.
Voimistelu-sivut.