In Partnership with AOL Search
 
Tähän luokkaan kuuluvat nimipalveluja käsittelevät sivustot, samoin kuin ko. palveluja tarjoavien yritysten sivut. Lähinnä web-hotellipalveluja tarjoavat yritykset kuuluvat luokkaan World: Suomi: Tietokoneet: Internet: Kaupalliset palvelut: Web-hotellit
Internet-aiheiset sivut.
Tähän luokkaan kuuluvat tietotekniikkaan keskittyvät julkaisut, sekä paperilla että verkossa.
Tietokoneaiheiset julkaisut, kattaa myös multimedia- ja Internet-aiheiset julkaisut.
Tietotekniikkaliikkeiden kotisivuja. Tänne sijoitetaan kauppoja, joiden valikoimaan kuuluu laitteistot, oheislaitteet, ohjelmat ja muut tarvikkeet. Laitteistojälleenmyyjät sijoitetaan luokkaan Tietokoneet/Laitteistot/Jälleenmyyjät ja ohjelmistoliikkeet luokkaan Tietokoneet/Ohjelmat/Jälleenmyyjät.
Tietotekniikan kouluttajia ja muita koulutusta käsitteleviä sivustoja.
Tietokoneen laitteistot, tarvikkeet ja komponentit sekä lisälaitteet.
Kattaa kaikki tietokoneohjelmat ja -ohjelmistot, mukaan lukien freeware- ja shareware-ohjelmat.
Tietokoneohjelmointia käsittelevät sivut kuuluvat tänne, mm. C, C++, Perl, Java, JavaScript ja muut ohjelmointikielet. Myös algoritmi- ja peliohjelmointisivut ovat tervetulleita.
Ehdota tähän luokkaan ainoastaan linkkejä suomenkielisille sivuille suomenkielisin kuvauksin. Kuvaus saa olla enintään 25 sanaa pitkä, eikä siinä saa käyttää mainoskieltä. Luokan toimittajilla on oikeus muokata ja lyhentää kuvausta tai jättää linkki kokonaan julkaisematta. Väärinkäytökset, kuten hakemiston spammaaminen, voivat johtaa siihen, että linkki poistetaan kokonaan hakemistosta.
Tietokonejärjestelmissä käytettävät tiedon tallennus- tai esitysmuodot.
Tietoturvalla tarkoitetaan tietojärjestelmien ja tiedon suojaamista luvattomalta käytöltä. Turvaamismenetelmät voivat perustua ohjelmistoihin, laitteistoihin tai fyysisiin rajoituksiin. Tietoturvaan kuuluvat mm. todentamisjärjestelmät, tunkeutumisen havaitseminen, palomuurit, virustorjunta, biometrinen tunnistus, virtuaaliset yksityisverkot (VPN) ja salakirjoitusmenetelmät.
Uutisryhmät eli keskusteluryhmät, nyyssit, nyysit, newsit tai Usenet news: rakkaalla lapsella on monta nimeä.
Tähän luokkaan kuuluu ohjelmistokehityksen alalla toimivien yritysten sivuja. Lähinnä internetratkaisuihin keskittyvät yritykset kuuluvat luokkaan World: Suomi: Tietokoneet: Internet: WWW-suunnittelu ja -kehitys
Tähän luokkaan kuuluvat tarkemmin määrittelemättömät tietotekniikkayritykset. Aliluokkia ja linkkejä luodaan tarpeen mukaan.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Käyttöehdot
Päivitetty viimeksi: 29. lokakuuta 2015 7.35.11 EDT - muokkaa