In Partnership with AOL Search
 
Kerro näyttelyiden linja ja paikkakunta
Näyttelytilat
Luokkaan kuuluvat ammatilliset ja aatteelliset kuvataiteen etujärjestöt sekä eturyhmät, joiden toiminnan esittely on suomenkielinen.
Ensin sukunimi ja sitten etunimi. Kuvaukseen lyhyesti onko kyseessä veistoksia, ruukkuja jne.
Keramiikkataiteilijoita ja muotoilijoita. Keramiikka tekniikan oppaita.
Ehdotuksesta selviää paikkakunta, jolla koulutuslaitos toimii, valittavat linjat sekä tutkinnot.
Kuvataiteen koulutusta antavat laitokset, jotka tähtäävät ammatilliseen koulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen valmentamiseen.
Ehdottaessasi yhtä taiteilijaa esittävää sivustoa: kirjoita ensin sukunimi ja sitten vasta etunimi (Sukunimi, Etunimi). Pelkkä CV ja pari kuvaa ei ole vielä sivusto.

Järjestöjen alaisuudessa olevat tekijöiden portfolio-sivut listataan yksittäin vain jos järjestössä on vain muutama kategoriaan sopiva taiteilija (normaalisti listataan siis järjestö yksittäisenä linkkinä).

Tähän luokkaan kuuluvat kaikki suomenkieliset kuvanveistosta, kuvanveistäjistä ja veistoksista kertovat sivustot. Aiheen ei tarvitse olla suomalainen.
Yksittäisen taiteilijan kohdalla tehdään ehdotus: ensin sukunimi ja sitten etunimi
Tähän luokkaan kuuluvat kaikki suomenkieliset sivut, jotka esittelevät maalaustaidetta, ja taidemaalareita.
Mediataide käyttää hyväkseen sähköisiä viestimiä. Se yhdistelee perinteisiä taiteita, kuten maalaustaidetta, elokuvaa, musiikkia, videota ja performanssia liittäen niihin mediateknologioiden käytön.
Tämä luokka esittelee performanssitaidetta, -taiteilijoita, ja tapahtuman järjestäjiä.
Performanssi on yleisön edessä esitettävä taide-esitys, joka noudattaa ennalta laadittua suunnitelmaa, ja voi sisältää elementtejä tai muistumia eri taidemuodoista. Se yhdistää kuvataiteen, teatterin, tanssin, musiikin sekä valo- ja äänisuunnittelun. Ne voivat reagoida ympäristöön ja olla vuoropuhelussa yleisön kanssa, ne voivat kannustaa yleisöä osallistumaan esitykseen. Performanssien esityspaikkoina ovat tavallisesti julkiset tilat, kuten kadut, aukiot ja puistot, sekä taidegalleriat ja -museot
Taiteilijaesittelyiden kohdalla kirjoita otsakkeeksi ensin sukunimi ja sen jälkeen etunimi.
Sisältää suomenkielisiä sivustoja taidegraafiikasta. Sen menetelmiä ovat mmm litografia, syväpaino, puupiirros, silkkipaino, monotypia.
Ensin sukunimi ja sitten etunimi ja lyhyt kuvaus tekniikasta tai tunnettavuudesta.
Taiteellisesti ansioituneita suunnittelijoita, jotka pääosin toimivat käyttötekstiilin parissa.
Kirjoita taiteilija esittelyssä ensin sukunimi ja sitten vasta etunimi.
Tässä luokassa sijaitsevat suomenkieliset sivustot, jotka käsittelevät tietokeella luotua grafiikkaa ja tekijöitä.
Ympäristötaide on kiinteässä suhteessa rakennettuun tai luonnon ympäristöön. Se esittäytyy avoimen taivaan alla, museoiden ja gallerioiden seinien ulkopuolella. Se käyttää materiaaleinaan mm. istutuksia, luonnonmateriaaleja, valaisua, tulta, vettä, jäätä jne. Siihen kuuluu mm. maataide. Se voi olla hetkellistä yhtähyvin kuin pysyvää luonteeltaan.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Käyttöehdot
Päivitetty viimeksi: 12. huhtikuuta 2016 6.05.05 EDT - muokkaa