In Partnership with AOL Search
 
Molim Vas da na ovoj kategoriji saljete samo sajtove osnovnih skola. Sajtove srednjih skola saljite na direktorijumu World: Serbian: Institucije: Skole i Univerziteti: Srednje Skole. Sajtove univerziteta, ili fakulteta saljite na World: Serbian: Institucije: Skole i Univerziteti: Univerziteti
Skup sajtova osnovnih skola napisani na srpskom jeziku. Editor nije odgovoran za bilo kakvo negativo dejstvo internet prezentacija. Ukoliko neki od linkova ne rade mozete obavestiti editora klikom na nickname(nadimak) editora koji se nalazi na dnu web strane.
Možete predloziti za izlistavanje sajtove privatnih škola ili kurseva (bilo da su privatni ili državni), ukoliko su napisani na srpskom jeziku.

Editor nije u obavezi da doda sajt u direktorijum.

Molimo da se prilikom popunjavanja formulara koriste prava slova. Na primer : Škola a ne Skola.

more information (editors only)

Zbir sajtova privatnih škola i kurseva, na srpskom jeziku. Editor nije odgovoran za bilo kakvo negativo dejstvo internet prezentacija. Ukoliko neki od linkova ne rade možete obavestiti editora klikom na nickname(nadimak) editora koji se nalazi na dnu web strane.
Možete predložiti dodavanje na listu sajtova srednjih škola, ukoliko su napisani na srpskom jeziku.

Editor nije u nikakvoj obavezi da doda na listu predloženi sajt.

Možete pronaći sajtove srednjih škola napisane na srpskom jeziku. Editor nije odgovoran za bilo kakvo negativo dejstvo internet prezentacija. Ukoliko neki od linkova ne rade možete obavestiti editora klikom na nickname(nadimak) editora koji se nalazi na dnu web strane.
Možete predložiti za izlistavanje sajtove visokoškolskih ustanova (više škole, fakulteti ili univerziteti) napisane na srpskom jeziku.

Molimo da se prilikom popunjavanja formulara koriste prava slova. Na primer : Škola a ne Skola.

more information (editors only)

Možete naći sajtove visokoškolskih ustanova (više škole, fakulteti ili univerziteti) napisane na srpskom jeziku.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Uvjeti Korištenja
Zadnja izmjena: недеља, 01.септембар.2013. 09.35.02 EDT - editirati