Na ovom delu direktorijuma mozete pronaci sajtove prosvetnih institucija na srpskom jeziku. Editor nije odgovoran za bilo kakvo negativo dejstvo internet prezentacija. Ukoliko neki od linkova ne rade mozete obavestiti editora klikom na nickname(nadimak) editora koji se nalazi na dnu web strane.
Mozete predloziti za ulistavanje sajtove prosvetnih institucija napisane na srpskom jeziku. Editor nije u obavezi da ulista sajt, ukoliko ne sadrzi kvalitetne informacije.

more information (editors only)

Skup sajtova osnovnih skola napisani na srpskom jeziku. Editor nije odgovoran za bilo kakvo negativo dejstvo internet prezentacija. Ukoliko neki od linkova ne rade mozete obavestiti editora klikom na nickname(nadimak) editora koji se nalazi na dnu web strane.
Molim Vas da na ovoj kategoriji saljete samo sajtove osnovnih skola. Sajtove srednjih skola saljite na direktorijumu World: Serbian: Institucije: Skole i Univerziteti: Srednje Skole. Sajtove univerziteta, ili fakulteta saljite na World: Serbian: Institucije: Skole i Univerziteti: Univerziteti
Zbir sajtova privatnih škola i kurseva, na srpskom jeziku. Editor nije odgovoran za bilo kakvo negativo dejstvo internet prezentacija. Ukoliko neki od linkova ne rade možete obavestiti editora klikom na nickname(nadimak) editora koji se nalazi na dnu web strane.
Možete predloziti za izlistavanje sajtove privatnih škola ili kurseva (bilo da su privatni ili državni), ukoliko su napisani na srpskom jeziku.

Editor nije u obavezi da doda sajt u direktorijum.

Molimo da se prilikom popunjavanja formulara koriste prava slova. Na primer : Škola a ne Skola.

more information (editors only)

Možete pronaći sajtove srednjih škola napisane na srpskom jeziku. Editor nije odgovoran za bilo kakvo negativo dejstvo internet prezentacija. Ukoliko neki od linkova ne rade možete obavestiti editora klikom na nickname(nadimak) editora koji se nalazi na dnu web strane.
Možete predložiti dodavanje na listu sajtova srednjih škola, ukoliko su napisani na srpskom jeziku.

Editor nije u nikakvoj obavezi da doda na listu predloženi sajt.

Možete naći sajtove visokoškolskih ustanova (više škole, fakulteti ili univerziteti) napisane na srpskom jeziku.
Možete predložiti za izlistavanje sajtove visokoškolskih ustanova (više škole, fakulteti ili univerziteti) napisane na srpskom jeziku.

Molimo da se prilikom popunjavanja formulara koriste prava slova. Na primer : Škola a ne Skola.

more information (editors only)