Sites mbi sportin e futbollit në gjuhën shqipe.
Seksion i dedikuar ndaj faqeve zyrtare dhe jo zyrtare te klubeve te ndryshme te futbollit.
Ju lutem sugjeroni ne kete kategori vetem faqe te cilat kane te bejme me klube futbolli dhe informacion ne shqip.