In Partnership with AOL Search
 
Vendos këtu vetëm faqe për këngëtarë. Përshkrimi nuk mund të jetë i tillë "faqja ma e mire ne internet" ose "lojra, muzikë, lajme, sport dhe tjera,.." . Nëse ju do të shruani kështu përshkrimin webfaqja juaj do të vonohet deri të pranohet ose edhe nuk do te pranohet fare. Përshkrimit i faqes duhet të jetë në gjuhen Shqipe. Ska nevoj të shkruani përshkrimin në gjuhen angleze sepse shqiptaret e shikojn faqen tuaj.
Këtu janë faqet për këngëtarët. Këto faqe duhet të janë në gjuhen Shqipe.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Terms of Use
Last update: 2015-05-13 12.24.08.MD EDT - edit