Këtu janë faqet për klubet dhe diskotekat shqiptare. Faqet duhet të janë në gjuhen Shqipe.
Këto vendosen faqe për klubet dhe diskotekat shqiptare. Faqet duhet të jenë në gjuhen Shqipe. Përshkrimi nuk mund të jetë i tillë "faqja ma e mire ne internet" ose "lojra, muzikë, lajme, sport dhe tjera,.." . Nëse ju do të shruani kështu përshkrimin webfaqja juaj do të vonohet deri të pranohet ose edhe nuk do te pranohet fare. Përshkrimit i faqes duhet të jetë në gjuhen Shqipe. Ska nevoj ta shkruani përshkrimin në gjuhen angleze sepse shqiptaret e shikojn faqen tuaj.