Shqip - Albanian Faqet Shqiptare ne Anglisht duhen shtuar ne: Regional/Europe/Albania
Ju lutem faqet pershkruajni sa me shkurt dhe sakte. Faqet qe jane ende ne ndertim dhe pothuajse bosh, faqet qe nuk kane permbajtje te mirefillte, faqet qe shkelin rregullat nderkombetare dhe permbajne materiale ilegale nuk do te pranohen. Titulli duhet te jete me shkronjen e pare te çdo fjale te madhe ndersa pershkrimi nej fjali normale me kuptim dhe jo nje liste fjalesh.
Faqet këtu kanë përmbajtje për argëtim dhe janë në gjuhen Shqipe.
Faqja duhet të jetë në gjuhen Shqipe dhe ato duhet të kenë një përmbajtje për argëtim. Përshkrimi nuk mund të jetë i tillë "faqja ma e mire ne internet" ose "lojra, muzikë, lajme, sport dhe tjera,.." . Nëse ju do të shruani kështu përshkrimin webfaqja juaj do të vonohet deri të pranohet ose edhe nuk do te pranohet fare. Përshkrimit i faqes duhet të jetë në gjuhen Shqipe. Ska nevoj të shkruani përshkrimin në gjuhen angleze sepse shqiptaret e shikojn faqen tuaj.
Shkollat ose universitet shqiptare ketu.
Faqet Shqiptare qe kane te bejne me Edukimin dhe Arsimin

Art

Këtu faqet kanë përmbajtje për gjuhen, letërsinë dhe artin shqiptar. Faqet duhet të janë në gjuhen Shqipe.
Vendos këtu vetëm faqe për gjuhen, letërsinë dhe artin shqiptar. Përshkrimi nuk mund të jetë i tillë "faqja ma e mire ne internet" ose "lojra, muzikë, lajme, sport dhe tjera,.." . Nëse ju do të shruani kështu përshkrimin webfaqja juaj do të vonohet deri të pranohet ose edhe nuk do te pranohet fare. Përshkrimit i faqes duhet të jetë në gjuhen Shqipe. Ska nevoj të shkruani përshkrimin në gjuhen angleze sepse shqiptaret e shikojn faqen tuaj.
Faqet qe ofrojne tregeti e biznes nepermjet Internetit.
Këtu mund të vendosni faqe të cilat kan përmbajtje informative, apo shërbime kompjuterike.
Faqet duhet të jenë në gjuhën Shqipe. Për faqe në anglisht shkoni në Regional/Europe/Albania.
Faqet ne lidhje me qytetet Shqiptare, me zona te ndryshme te Shqiperise ose diaspores.
Kujdes, faqet duhet te jene ne Shqip dhe jo ne gjuhe te huaj.
Faqet që kan përmbajtje për shëndetsi, mjekësi gjenden këtu
Faqet argetuese, per kohen e lire dhe shoqerine.
Këtu gjenden lidhje që kan lidhje me familjen dhe shtëpinë.
Faqet me permbajte te konsiderueshme dhe informacione nga sporti shqiptar ose boteror por ne Shqip.