Această categorie include site-uri româneşti cu conţinut legat de spiritualitate în general (ex. istoria religiilor, religiozitate şi credinţă, studii despre religie, religie şi ştiinţă etc.). Site-urile care se încadrează la subcategoriile înfiinţate deja în această pagină sînt incluse la acele subcategorii.
Propuneţi numai site-uri româneşti - cu limba de prezentare română - care au un conţinut legat de spiritualitate în general, care nu se încadrează în celelalte subcategorii. (Vezi şi descrierea categoriei.)
Pagini dedicate astrologiei: zodiac, horoscop, predicţii astrale, articole informative şi de iniţiere, forumuri pe teme de astrologie.
Vă rugăm să propuneţi pentru această categorie numai site-uri în care predomină materialele de astrologie sau conexe. Dacă doriţi să propuneţi site-uri cu tematică diferită, căutaţi categoria corespunzătoare. De exemplu, un site dedicat magiei ar trebui propus la categoria "World: Română: Societate: Religie şi spiritualitate: Ezoterism".
Tot ce tine de ateism. Ateism romanesc. Percepte, idei.
Site-uri în limba romănâ cu conţinut legat de ateism. Nu se admit site-uri cu pagini în construcţie sau dubluri.
Numele budismului vine de la învăţăturile lui Buddha. Această categorie e dedicată acestei religii.
Aici urmeaza a fi listate site-urile ce contin informatii despre cultele neoprotestante din Romania.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză şi are legătură cu România atunci vă recomandăm categoria Society/Religion and Spirituality/Christianity/Denominations/Orthodox/Church Jurisdictions/Romanian. Dacă pagina este în limba engleză şi nu are caracter geografic vă recomandăm o subcategorie din Society/Religion and Spirituality/Christianity/Denominations/Orthodox.
Această categorie include tot ce este legat de esoterism şi ocultism: mistere, magie, practici esoterice, şamanism, vrăjitorie etc. Sînt admise doar site-uri cu conţinut, editatelimba română.
Propuneţi site-uri în limba română care au un conţinut legat de esoterism şi ocultism (vezi şi descrierea categoriei).
Conţine informaţii despre iudaism.
Propuneţi site-uri româneşti cu conţinut în limba română legat de religia iudaică.
Taoism - religie, filozofie şi practici.
Propuneţi la această categorie site-uri în limba română care au conţinut legat de taoism - religie, filozofie, practică.
Această categorie include site-uri cu conţinut legat de yoga şi alte discipline inspirate de yoga.
Propuneţi numai site-uri în limba română cu conţinut legat de yoga sau alte discipline inspirate de yoga. Nu sînt admise site-uri care promovează ideologii sectante, practici sexuale imorale sau pseudoterapii care primejduiesc viaţa.