In Partnership with AOL Search
 
Vă rugăm să propuneţi pentru această categorie numai site-uri în care predomină materialele de astrologie sau conexe. Dacă doriţi să propuneţi site-uri cu tematică diferită, căutaţi categoria corespunzătoare. De exemplu, un site dedicat magiei ar trebui propus la categoria "World: Română: Societate: Religie şi spiritualitate: Ezoterism".
Pagini dedicate astrologiei: zodiac, horoscop, predicţii astrale, articole informative şi de iniţiere, forumuri pe teme de astrologie.
Site-uri în limba romănâ cu conţinut legat de ateism. Nu se admit site-uri cu pagini în construcţie sau dubluri.
Tot ce tine de ateism. Ateism romanesc. Percepte, idei.
Numele budismului vine de la învăţăturile lui Buddha. Această categorie e dedicată acestei religii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză şi are legătură cu România atunci vă recomandăm categoria Society/Religion and Spirituality/Christianity/Denominations/Orthodox/Church Jurisdictions/Romanian. Dacă pagina este în limba engleză şi nu are caracter geografic vă recomandăm o subcategorie din Society/Religion and Spirituality/Christianity/Denominations/Orthodox.
Aici urmeaza a fi listate site-urile ce contin informatii despre cultele neoprotestante din Romania.
Propuneţi site-uri în limba română care au un conţinut legat de esoterism şi ocultism (vezi şi descrierea categoriei).
Această categorie include tot ce este legat de esoterism şi ocultism: mistere, magie, practici esoterice, şamanism, vrăjitorie etc. Sînt admise doar site-uri cu conţinut, editatelimba română.
Propuneţi site-uri româneşti cu conţinut în limba română legat de religia iudaică.
Conţine informaţii despre iudaism.
Propuneţi la această categorie site-uri în limba română care au conţinut legat de taoism - religie, filozofie, practică.
Taoism - religie, filozofie şi practici.
Propuneţi numai site-uri în limba română cu conţinut legat de yoga sau alte discipline inspirate de yoga. Nu sînt admise site-uri care promovează ideologii sectante, practici sexuale imorale sau pseudoterapii care primejduiesc viaţa.
Această categorie include site-uri cu conţinut legat de yoga şi alte discipline inspirate de yoga.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 26 februarie 2014 16:14:34 EST - editează