In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din: Society/Issues/Children, Youth and Family/Adoption.
Aici veti gasi informaţii legate de adopţiile naţionale şi internaţionale.
Adăugaţi doar situri în limba română, legate de viaţa diasporelor româneşti din diferite ţări.
Situri despre viaţa diasporelor româneşti (grupuri etnico-culturale) aflată în afara graniţelor României.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Society/Issues/Human_Rights_and_Liberties.
Pagini în limba română dedicate drepturilor omului şi libertăţilor de care acesta dispune.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Society/Issues/Environment.
Pagini în limba româna dedicate protecţiei mediului înconjurător.
Inregistraţi numai site-uri in limba romînă. Pentru limba engleză va recomandăm categoria: Society/Issues/Health/.
Site-uri ce oferă informaţii despre impactul social al problemelor de sănătate şi reintegrarea în societate a celor cu probleme speciale.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Society/Issues/Online_Issues_Polls.
Pagini în limba româna dedicate sondajelor online care interoghează publicul asupra opiniei sale în legătură cu o anumită problemă, socială, economică sau politică.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Society/Issues/Terrorism.
Pagini în limba româna dedicate terorismului internaţional.
Copyright © 1998-2015 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 10 martie 2014 19:27:38 EDT - editează