Pagini dedicate unor anumiţi indivizi, sau pagini care se referă la o categorie generală de oameni, cum ar fi bărbaţii sau femeile.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Society/People.
Pagini în limba română dedicate bărbaţilor.
Pagini în limba română dedicate copiilor din România sau de peste hotare.
Pagini în limba română dedicate femeilor.
Această categorie listează paginile personale create în limba română, cuprinzând informaţii interesante despre o anumită persoană (de obicei chiar autorul paginii respective).
Categoria nu trebuie să devină un loc de acumulare pentru acele site-uri care nu îndeplinesc criteriile minime pentru a fi listate în alte părţi din Open Directory Project. Fiecare pagină personală listată trebuie să ofere vizitatorului conţinut de calitate şi informaţii utile despre autor şi despre pasiunile sale. Paginile care reprezintă doar colecţii de linkuri nu vor fi listate.

Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în engleză, vizitaţi categoria Society/People/Personal_Homepages.

Pagina personală trebuie adăugată sub litera corespunzătoare numelui de familie (sau litera corespunzătoare nickului folosit în pagină). De exemplu, dacă numele dumneavoastră este Ioana Bălan, veţi propune pagina în categoria World/Română/Societate/Pagini_Personale/B.

mai multe informaţii (numai pentru editori)

Această categorie prezintă situri ale foştilor sau actualilor elevi, studenţi sau profesori din învăţământul românesc, precum şi ale instiţutiilor la care aceştia activează, informaţiile având limba română drept una dintre limbile de prezentare.
Sunteţi invitat să adăugaţi numai situri care se potrivesc acestei categorii, deci care prezinta evenimente, persoane (elevi, studenţi, profesori) sau instituţii de educaţie româneşti, sunt active şi întreţinute periodic de către administratori.

mai multe informaţii (numai pentru editori)

Categorie dedicată paginilor web, scrise în limba română, ce conţin informaţii utile cu referire la tineri şi preocupările acestora.
Dacă pagina propusă este în altă limbă decât limba română, vă rugăm alegeţi o categorie din World.

Dacă pagina propusă este în limba engleză, vă rugăm alegeţi o categorie din Regional/Europe/Romania/Society and Culture.