In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina propusă este a unei organizaţii ce cuprinde mai multe judeţe din România, vă rugăm alegeţi categoria: World/Română/Regional/Europa/România/Societate şi cultură/Organizaţii.

Dacă pagina propusă este a unei organizaţii judeţene sau mai mici va rugăm alegeţi o categorie judeţeană.

Categorie dedicată paginilor web a unor organizaţii neguvernamentale, implicate în programe de interes naţional, regional sau internaţional.
Această categorie regrupează situri de informare despre şi pentru persoanele cu handicap sau cu dizabilităţi.
Nu adăugaţi site-uri cu conţinut copiat, nefinisate ("în construcţie") sau fără limba română ca una dintre limbile de prezentare a conţinutului.
Categoria conţine site-uri prezentate în limba română ce au drept subiect activităţile militare, armamentul şi apărarea naţională.
Dacă pagina e în limba română nu vă recomandăm această categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Society/Ethnicity.
Pagini în limba română dedicate diverselor etnii din ţară şi din străinătate.
Dacă pagina nu este în limba română, această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm categoria Society/Philosophy.
Categoria conţine pagini în limba română ce se referă la filozofie, atât ca ştiinţă cât şi sub aspect social.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Society/Government.

Dacă pagina propusă este în limba engleză, dar conţine informaţii regionale, vă rugăm propuneţi pagina în una din categoriile: Regional/Europe/Romania/Government sau Regional/Europe/Moldova/Government.

Categoria este dedicată paginilor web scrise în limba română ce conţin informaţii generale legate de activitatea de guvernare. Dacă pagina propusă se referă strict la guvernarea din România, vă rugăm alegeţi categoria: World/Română/Regional/România/Guvernare. Dacă pagina propusă se referă strict la guvernarea din Republica Moldova, vă rugăm alegeţi categoria: World/Română/Regional/Moldova/Guvernare.
În acestă categorie se pot trimite site-uri de știri, bloguri, forum-uri și reviste online care să vizeze, într-un fel sau altul, comunitatea LGBT din România. Aveste site-uri trebuie să fie scrise în limba română. Site-urile care sunt scrise în limba engleză și vizează comunitatea gay din România, vor fi trimise la: Regional: Europe: Romania: Society and Culture: Gay, Lesbian, and Bisexual Site-urile cu conținut explicit adult, se trimit la Adult: World: Română: Societate Site-urile oficiale ale organizațiilor vor fi spre aprobare la subcategoria "Organizaţii".
Categorie destinată site-urilor pentru homosexuali, bisexuali, lesbiene si transexuali, cu diferite teme cum ar fi: divertisment, informare, sexualitate, cultura, sanatate, etc . În acestă categorie nu se trimit site-urile oficiale ale organizațiilor și/sau fundațiilor. Pentru acesta, vezi subcategoria Organizații.
Dacă pagina nu este în limba română, această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm categoria Society/Crime.
Pagini în limba română dedicate infracţiunilor din România dar şi din străinătate.
Sugeraţi site-uri în limba română ale sau despre consultanţi sau furnizori de servicii din domeniul legislativ.
Categoria Lege cuprinde site-urile in limba romana care se refera la domeniul dreptului sau au o legatura semnificativa cu acest domeniu.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Society/People.
Pagini dedicate unor anumiţi indivizi, sau pagini care se referă la o categorie generală de oameni, cum ar fi bărbaţii sau femeile.
Dacă pagina nu este în limba română atunci această categorie nu este potrivită pentru adăugare. Încercaţi să găsiţi o categorie adecvată pentru a realiza adăugarea. De exemplu, pentru pagini în limba engleză se pot consulta categoriile Home/Family/Runaways sau Society/People/Streetkids.
Cei care nu au avut norocul să îşi cunoască părinţii se pot prezenta în cadrul acestei categorii.
Dacă site-ul este în limba engleză, vă recomandăm categoria Society/Paranormal.
Activităţi ieşite din comun, care au atras atenţia asupra lor prin neobişnuit.
În această categorie e recomandată adăugarea site-urilor care au conţinut politic (de exemplu: site-uri de partide, grupuri de lobby, referinţe...). Site-urile instituţiilor publice trebuie să fie propuse în categoria World/Română/Guvern, iar cele ale administraţiei publice locale în categorii de tipul World/Română/Regional/România/[Judeţ].
Această categorie se doreşte un punct de plecare pentru cei care sunt interesaţi de politică. Conţine pagini cu informaţii doctrinare şi legături spre categoriile regionale în care se pot găsi paginile partidelor politice.
Dacă pagina nu este în limba română, această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm categoria Society/Issues.
Categoria este dedicată problemelor din viaţa reală a oamenilor, controverselor sau dezbaterilor pe diverse teme.
Nu adăugaţi site-uri aici.
Categorie fără site-uri ci doar cu trimiteri către secţiunile din World/Română/Regional.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Society/Relationships.
Pagini în limba română cu un conţinut dedicat celor care vor să îşi construiască sau să îşi îmbunătăţească o relaţie cu un partener sau cu un prieten.
Propuneţi numai site-uri româneşti - cu limba de prezentare română - care au un conţinut legat de spiritualitate în general, care nu se încadrează în celelalte subcategorii. (Vezi şi descrierea categoriei.)
Această categorie include site-uri româneşti cu conţinut legat de spiritualitate în general (ex. istoria religiilor, religiozitate şi credinţă, studii despre religie, religie şi ştiinţă etc.). Site-urile care se încadrează la subcategoriile înfiinţate deja în această pagină sînt incluse la acele subcategorii.
Categorie dedicată sărbătorilor românesti: Crăciun, Pasti, Sf. Valentin si altele. Site-urile dedicate sărbătorilor de Crăciun includ colinde românesti din toate zonele tării
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 26 februarie 2014 15:36:12 EST - editează