In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Conditions_and_Diseases/Allergies.
Pagini în limba română dedicate alergiilor.
Categorie dedicată bolilor endocrine.
Categorie dedicată bolilor neurologice.
Categorie dedicată bolilor respiratorii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Conditions_and_Diseases/Cancer.
Pagini în limba română dedicate cancerului. Cancerul este un termen comun pentru desemnarea tumorilor caracterizate printr-o creştere incontrolată. Spre deosebire de celulile normale, cele cancerigene sunt atipice în structură şi nu au funcţii specializate.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Conditions_and_Diseases/Endocrine_Disorders/Pancreas/Diabetes.
Pagini în limba română dedicate diabetului.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Conditions_and_Diseases/Immune_Disorders/Immune_Deficiency/AIDS.
Pagini în limba româna dedicate acestei boli.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 10 martie 2016 10:35:05 EST - editează