In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Animal. Nu sunt admise site-urile comerciale
Pagini în limba română dedicate sănătăţii animalelor şi medicinei veterinare, fara caracter comercial
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Men''s_Health.
Pagini în limba română dedicate sănătăţii bărbaţilor.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Conditions_and_Diseases.
Pagini în limba română dedicate diverselor boli ale corpului uman.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Addictions.
Pagini în limba română dedicate unor boli sau unor obiceiuri dăunătoare care conduc la starea de dependenţă. Sunt incluse aici drogurile, tutunul sau abuzul altor substanţe.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Education.
Pagini în limba română dedicate educaţiei sanitare.
Vă rugăm propuneţi : 1. situri ale farmaciilor care vând medicamente atât online cât şi prin magazine clasice 2. situri cu caracter ştiinţific, referitoare la reţete, moduri de preparare, administrare, indicaţii şi contraindicaţii ale medicamentelor precum şi alte aspecte colaterale cu caracter ştiinţific.
Noţiunea de Farmacie va avea în cadrul acestei categorii următoarele două sensuri: 1. Un sens commercial, unde Farmacia este definită ca locul unde se prepară şi se vând medicamente comform reţetelor medicale şi normelor din farmacologie; 2. Un sens ştiinţific conform căruia Farmacia care se ocupă cu problemele preparării, păstrării, controlului și distribuirii medicamentelor.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Fitness.
Pagini în limba română dedicate Fitness-ului, o activitate sportivă care ajută la menţinerea în formă a organismului.
Includeţi site-uri ale cluburilor şi saloanelor de înfrumuseţare, cu conţinut prezentat în limba română.
Include site-uri ale cluburilor şi saloanelor de înfrumuseţare, cu conţinut prezentat în limba română.
Adăugaţi site-uri în limba română ale medicilor cu activitate pe teritoriul României. Indicaţi localitatea în care se află cabinetul medical propriu.
În prezent nu există nici o descriere a creat pentru această categorie.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu e recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Health/Alternative.
Include subiecte care explorează medicina într-un stil diferit de soluţiile adoptate în mediul stiinţific. Include medicina complementară, ierburi naturale sau medicina orientală. Paginile cu caracter comercial nu vor fi listate aici.
Nu adăugaţi site-uri cu conţinut copiat, nefinisate ("în construcţie") sau fără limba română ca una dintre limbile de prezentare.
Categoria conţine site-uri despre nutriţia necesară oamenilor, incluzând aici site-uri referitoare la: vitamine, plante, minerale, polinutriente şi diete.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Organizations.
Pagini în limba română dedicate organizaţiilor din domeniul sănătăţii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Professions.
Pagini în limba română dedicate diversilor profesii din cadrul medicinii.
Nu adăugaţi site-uri în această categorie. Utilizaţi trimiterile tip @link pentru a accesa o secţiune potrivită includerii site-ului dumneavoastră.
Această categorie conţine trimiteri către subcategoriile "Sănătate" din Regional.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Resources.
Pagini în limba română dedicate resurselor medicale.
Propuneţi aici site-uri cu conţinut original legat de sănătatea mintală: psihiatrie, cabinete personale şi servicii de asistenţă medicală de profil. Site-urile care tratează subiecte de psihologie şi psihodinamică vor fi propuse la categoria World/Română/Ştiinţă/Ştiinţe_sociale/Psihologie. Asociaţiile cu profil de psihologie şi psihodinamică vor propune site-urile lor la categoria World/Română/Ştiinţă/Ştiinţe_sociale/Psihologie/Asociaţii.
Site-uri dedicate sănătăţii mintale - psihiatrie, servicii medicale de profil, cabinete personale.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Public_Health_and_Safety.
Pagini în limba română dedicate sănătăţii publice, cum ar fi serviciilor de urgenţă.
Daca pagina propusa nu este despre un produs software medical va recomandam alte categorii. Daca pagina propusa nu este in limba romana va rugam vizitati categoriile: Engleză Germană Olandeză Spaniolă
Aici se gasesc pagini ce contin informatii referitoare la produsele software dezvoltate pentru piata medicala.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Dentistry.

Nu includeţi aici site-uri de prezentare a cabinetelor stomatologice.

Pagini în limba română dedicate stomatologiei.
Copyright © 1998-2015 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 21 octombrie 2014 12:55:31 EDT - editează