In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Animal. Nu sunt admise site-urile comerciale
Pagini în limba română dedicate sănătăţii animalelor şi medicinei veterinare, fara caracter comercial
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Men''s_Health.
Pagini în limba română dedicate sănătăţii bărbaţilor.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Conditions_and_Diseases.
Pagini în limba română dedicate diverselor boli ale corpului uman.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Addictions.
Pagini în limba română dedicate unor boli sau unor obiceiuri dăunătoare care conduc la starea de dependenţă. Sunt incluse aici drogurile, tutunul sau abuzul altor substanţe.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Education.
Pagini în limba română dedicate educaţiei sanitare.

In aceasta categorie nu includeţi farmacii şi nici farmacii online.

Pentru comerţul cu medicamente vă rugăm să înscrieţi astfel:

Farmacii în: World/Română/Regional/

Farmacii online în: World/Română/Cumpărături_online/Sănătate

Distribuitori/producători de medicamente şi produse farmaceutice: World/Română/Afaceri/Sănătate/Farmaceutic/

Includeţi în această categorie informaţii farmaceutice generale, organizaţii şi asociaţii farmaceutice, educaţie în domeniul farmaceutic şi informaţii despre produsele farmaceutice.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Fitness.
Pagini în limba română dedicate Fitness-ului, o activitate sportivă care ajută la menţinerea în formă a organismului.
Includeţi site-uri ale cluburilor şi saloanelor de înfrumuseţare, cu conţinut prezentat în limba română.
Include site-uri ale cluburilor şi saloanelor de înfrumuseţare, cu conţinut prezentat în limba română.
Adăugaţi site-uri în limba română ale medicilor cu activitate pe teritoriul României. Indicaţi localitatea în care se află cabinetul medical propriu.
În prezent nu există nici o descriere a creat pentru această categorie.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu e recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Health/Alternative.
Include subiecte care explorează medicina într-un stil diferit de soluţiile adoptate în mediul stiinţific. Include medicina complementară, ierburi naturale sau medicina orientală. Paginile cu caracter comercial nu vor fi listate aici.
Nu adăugaţi site-uri cu conţinut copiat, nefinisate ("în construcţie") sau fără limba română ca una dintre limbile de prezentare.
Categoria conţine site-uri despre nutriţia necesară oamenilor, incluzând aici site-uri referitoare la: vitamine, plante, minerale, polinutriente şi diete.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Organizations.
Pagini în limba română dedicate organizaţiilor din domeniul sănătăţii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Professions.
Pagini în limba română dedicate diversilor profesii din cadrul medicinii.
Nu adăugaţi site-uri în această categorie. Utilizaţi trimiterile tip @link pentru a accesa o secţiune potrivită includerii site-ului dumneavoastră.
Această categorie conţine trimiteri către subcategoriile "Sănătate" din Regional.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Resources.
Pagini în limba română dedicate resurselor medicale.
Propuneţi aici site-uri cu conţinut original legat de sănătatea mintală: psihiatrie, cabinete personale şi servicii de asistenţă medicală de profil. Site-urile care tratează subiecte de psihologie şi psihodinamică vor fi propuse la categoria World/Română/Ştiinţă/Ştiinţe_sociale/Psihologie. Asociaţiile cu profil de psihologie şi psihodinamică vor propune site-urile lor la categoria World/Română/Ştiinţă/Ştiinţe_sociale/Psihologie/Asociaţii.
Site-uri dedicate sănătăţii mintale - psihiatrie, servicii medicale de profil, cabinete personale.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Public_Health_and_Safety.
Pagini în limba română dedicate sănătăţii publice, cum ar fi serviciilor de urgenţă.

Această categorie se va orienta spre siturile dedicate în principal software-ului specializat în medicină şi îngrijirea sănătăţii oferite în mod gratuit.

Firmele producătoare şi dezvoltatoare de software medical vor fi trimise în World/Română/Computere/Software/Producători/

Siturile comerciale ce oferă software medical vor fi trimise în World/Română/Afaceri/Sănătate/Software/

Dacă situl dvs. conţine ehipament medical va trebui să îl trimiteţi în World/Română/Afaceri/Sănătate/Produse_și_servicii

Vă rugăm înscrieţi în această categorie doar software gratuit dedicat medicinei şi sănătăţii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Dentistry.

Nu includeţi aici site-uri de prezentare a cabinetelor stomatologice.

Pagini în limba română dedicate stomatologiei.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 08 noiembrie 2015 20:35:01 EST - editează