Categorie dedicată paginilor româneşti din domeniul sănătăţii.

Este recomandabil să nu propuneţi pagini direct sub această categorie. Vă rugăm căutaţi o subcategorie mai potrivită pentru a propune o pagină.

Această categorie nu este destinată siturilor de afaceri

. Pentru acestea se recomandă următoarele categorii:

Dacă site-ul sugerat de dumneavoastră este în limba română, alegeţi o subcategorie specifică pentru a-l adăuga, în funcţie de domeniul/domeniile de activitate abordat(e) prin tematică şi conţinut.
Dacă site-ul este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Europe/Romania/Health .
Dacă site-ul este în limba română dar aparţine Republicii Moldova, atunci vă recomandăm World/Română/Regional/Europa/Moldova/Sănătate.

Dacă site-ul nu este în limba română această categorie nu este recomandată.

Pentru a vă asigura că site-ul propus de dumneavoastră este acceptat şi prezentat public într-o subcategorie World/Română potrivită, verificaţi în prealabil descrierile subcategoriilor înainte de a accesa formularul de sugerare de noi resurse pentru Open Directory Project.

Vă invităm să nu sugeraţi în subcategoriile World/Română site-uri:

  • cu conţinut copiat;
  • cu conţinut interzis minorilor;
  • offline (inaccesibile temporar sau pe durată îndelungată);

Indicaţii pentru înscrierea site-urilor:

  • Propuneţi doar site-uri în limba română.
  • Nu folosiţi excesiv majuscule, semne de exclamare sau alte modalităţi de a atrage atenţia.
  • Nu includeţi o listă de cuvinte cheie.
  • Nu includeti o listă de produse şi nu încercaţi să vă faceţi reclamă.
  • Asiguraţi-vă că site-ul nu are pagini în construcţie. Nu acceptam site-uri incomplete.
  • Asiguraţi-vă că această categorie este adecvată subiectului site-ului.


Nerespectarea acestor condiţii întârzie mult apariţia site-ului în director.
Vă mulţumim.

mai multe informaţii (numai pentru editori)

Pagini în limba română dedicate sănătăţii animalelor şi medicinei veterinare, fara caracter comercial
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Animal. Nu sunt admise site-urile comerciale
Pagini în limba română dedicate sănătăţii bărbaţilor.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Men''s_Health.
Pagini în limba română dedicate diverselor boli ale corpului uman.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Conditions_and_Diseases.
Pagini în limba română dedicate unor boli sau unor obiceiuri dăunătoare care conduc la starea de dependenţă. Sunt incluse aici drogurile, tutunul sau abuzul altor substanţe.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Addictions.
Pagini în limba română dedicate educaţiei sanitare.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Education.
Includeţi în această categorie informaţii farmaceutice generale, organizaţii şi asociaţii farmaceutice, educaţie în domeniul farmaceutic şi informaţii despre produsele farmaceutice.

In aceasta categorie nu includeţi farmacii şi nici farmacii online.

Pentru comerţul cu medicamente vă rugăm să înscrieţi astfel:

Farmacii în: World/Română/Regional/

Farmacii online în: World/Română/Cumpărături_online/Sănătate

Distribuitori/producători de medicamente şi produse farmaceutice: World/Română/Afaceri/Sănătate/Farmaceutic/

Pagini în limba română dedicate Fitness-ului, o activitate sportivă care ajută la menţinerea în formă a organismului.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Fitness.
Include site-uri ale cluburilor şi saloanelor de înfrumuseţare, cu conţinut prezentat în limba română.
Includeţi site-uri ale cluburilor şi saloanelor de înfrumuseţare, cu conţinut prezentat în limba română.
Adăugaţi site-uri în limba română ale medicilor cu activitate pe teritoriul României. Indicaţi localitatea în care se află cabinetul medical propriu.
Include subiecte care explorează medicina într-un stil diferit de soluţiile adoptate în mediul stiinţific. Include medicina complementară, ierburi naturale sau medicina orientală. Paginile cu caracter comercial nu vor fi listate aici.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu e recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Health/Alternative.
Categoria conţine site-uri despre nutriţia necesară oamenilor, incluzând aici site-uri referitoare la: vitamine, plante, minerale, polinutriente şi diete.
Nu adăugaţi site-uri cu conţinut copiat, nefinisate ("în construcţie") sau fără limba română ca una dintre limbile de prezentare.
Pagini în limba română dedicate organizaţiilor din domeniul sănătăţii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Organizations.
Pagini în limba română dedicate diversilor profesii din cadrul medicinii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Professions.
Această categorie conţine trimiteri către subcategoriile "Sănătate" din Regional.
Nu adăugaţi site-uri în această categorie. Utilizaţi trimiterile tip @link pentru a accesa o secţiune potrivită includerii site-ului dumneavoastră.
Pagini în limba română dedicate resurselor medicale.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Resources.
Site-uri dedicate sănătăţii mintale - psihiatrie, servicii medicale de profil, cabinete personale.
Propuneţi aici site-uri cu conţinut original legat de sănătatea mintală: psihiatrie, cabinete personale şi servicii de asistenţă medicală de profil. Site-urile care tratează subiecte de psihologie şi psihodinamică vor fi propuse la categoria World/Română/Ştiinţă/Ştiinţe_sociale/Psihologie. Asociaţiile cu profil de psihologie şi psihodinamică vor propune site-urile lor la categoria World/Română/Ştiinţă/Ştiinţe_sociale/Psihologie/Asociaţii.
Pagini în limba română dedicate sănătăţii publice, cum ar fi serviciilor de urgenţă.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Public_Health_and_Safety.
Vă rugăm înscrieţi în această categorie doar software gratuit dedicat medicinei şi sănătăţii.

Această categorie se va orienta spre siturile dedicate în principal software-ului specializat în medicină şi îngrijirea sănătăţii oferite în mod gratuit.

Firmele producătoare şi dezvoltatoare de software medical vor fi trimise în World/Română/Computere/Software/Producători/

Siturile comerciale ce oferă software medical vor fi trimise în World/Română/Afaceri/Sănătate/Software/

Dacă situl dvs. conţine ehipament medical va trebui să îl trimiteţi în World/Română/Afaceri/Sănătate/Produse_și_servicii

Pagini în limba română dedicate stomatologiei.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Health/Dentistry.

Nu includeţi aici site-uri de prezentare a cabinetelor stomatologice.