Pagini cu un conţinut util în limba română care prezintă lucruri interesante despre judetul Vâlcea sau despre o localitate din acest judet.
Dacă pagina care se doreste a fi adăugată este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Regional/Europe/Romania/Localities.
Aici se găsesc pagini dedicate economiei judeţului Vâlcea.
Vă rugăm, propuneţi în această categorie doar pagini ce se referă la întreg judeţul sau la mai multe localităţi. Dacă pagina propusă se referă strict la o anumită localitate din judeţ, vă rugăm, alegeţi aceea localitate.
Categoria este dedicată turismului şi călătoriilor din şi înspre judeţul Vâlcea.
Vă rugăm să propuneţi în această categorie doar pagini ce se referă la întreg judeţul Vâlcea sau la mai multe localităţi. Dacă pagina propusă se referă strict la o anumită localitate din judeţul Vâlcea, vă rugăm să alegeţi respectiva localitate.
Aici se găsesc paginile unor instituţii oficiale din judeţul Vâlcea.
Vă rugăm, propuneţi în această categorie doar pagini ce se referă la întreg judeţul sau la mai multe localităţi. Dacă pagina propusă se referă strict la o anumită localitate din judeţ, vă rugăm, alegeţi aceea localitate.
Aici se găsesc pagini dedicate procesului educaţional şi de formare profesională desfăşurat pe teritoriul judeţului Vâlcea.
1. Nu adăugaţi site-uri în construcţie (cu conţinut parţial dezvoltat). 2. Nu adăugaţi site-uri cu conţinut textual sau cu însemne grafice copiate. 3. Nu adăugaţi site-uri prezentate în alte limbi decât în română. Aceste trei recomandări diminuează considerabil timpul necesar înscrierii site-ului dumneavoastră în catalogul ODP.
Paginile în limba română referitoare la judeţul Vâlcea, dedicate unei anumite localităţi sau unui anumit oraş, sunt listate în această categorie.
Vă rugăm selectaţi subcategoria corespunzătoare localităţii sau oraşului tratat. Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Regional/Europe/Romania/Localities.
Această categorie conţine site-uri ce oferă ştiri şi noutăţi, economice, sociale, culturale din judeţul Vâlcea.
Vă rugăm să propuneţi în această categorie doar pagini ce se referă la întregul judeţul sau la mai multe localităţi. Dacă pagina propusă se referă strict la o anumită localitate din Vâlcea, alegeţi respectiva localitate.