Pagini cu un conţinut util în limba română care prezintă lucruri interesante despre judetul Harghita sau despre o localitate din acest judet.
Dacă pagina care se doreste a fi adăugată este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Regional/Europe/Romania/Localities.
Categoria este dedicată turismului din judeţul Harghita.
Vă rugăm, propuneţi în această categorie doar pagini ce se referă la întreg judeţul sau la mai multe localităţi. Dacă pagina propusă se referă strict la o anumită localitate din judeţ, vă rugăm, alegeţi aceea localitate.
Aici se găsesc paginile unor instituţii oficiale din judeţul Harghita.
Vă invităm să propuneţi în această categorie doar pagini ce se referă la întreg judeţul sau la mai multe localităţi. Dacă pagina propusă se referă strict la o anumită localitate din judeţul Harghita, vă invităm să alegeţi respectiva localitate.
Aici se găsesc pagini dedicate procesului educaţional şi de formare profesională desfăşurat pe teritoriul judeţului Harghita.
1. Nu adăugaţi site-uri în construcţie (cu conţinut parţial dezvoltat). 2. Nu adăugaţi site-uri cu conţinut textual sau cu însemne grafice copiate. 3. Nu adăugaţi site-uri prezentate în alte limbi decât în română. Aceste trei recomandări diminuează considerabil timpul necesar înscrierii site-ului dumneavoastră în catalogul ODP.
Paginile în limba română referitoare la judeţul Harghita, dedicate unei anumite localităţi sau unui anumit oraş, sunt listate în această categorie.
Vă rugăm selectaţi subcategoria corespunzătoare localităţii sau oraşului tratat. Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Regional/Europe/Romania/Localities.
Aici se găsesc site-urile revistelor, ziarelor, posturilor de radio şi televiziune din judeţul Harghita.
Nu adăugaţi site-uri în construcţie, cu conţinut copiat sau fără limba română ca una dintre limbile de prezentare.