Pagini în limba română dedicate afacerilor şi economiei României, în ansamblu.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy.
Aici se găsesc pagini ce conţin date referitoare la comerţul pe Internet şi afaceri din domeniul Internetului şi al calculatoarelor.
Dacă pagina nu este despre România, vă sugerăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză, vă sugerăm Regional/Europe/Romania/Business and Economy/Internet.
Categoria e dedicată site-urilor în limba română care reprezintă camere de comerţ din diferite judeţe ale ţării.
Dacă pagina nu este în limba română, această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Regional/Europe/Romania.
Categorie dedicată paginilor web ce conţin informaţii despre firme din domeniul industrial a căror activitate se desfăşoară în totalitate în România.
Dacă pagina nu este despre România vă sugerăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză, vă sugerăm Regional/Europe/Romania/Business and Economy/Industries.
Pagini dedicate publicării cererilor şi ofertelor pentru diferite locuri de muncă, din diverse domenii valabile pentru România.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy.
Categoria conţine informaţii despre firmele ce oferă servicii de organizare de evenimente speciale (convenţii, întruniri, căsătorii, catering), cu activitate desfăşurată la nivel regional.
Nu adăugaţi site-uri în construcţie, cu conţinut copiat sau prezentate în altă limbă decât în română.

Dacă site-ul propus este al unei firme cu activitate într-un singur judeţ, vă rugăm să îl propuneţi pentru adăugare în categoria Afaceri şi economie a respectivului judeţ.

Secţiune ce conţine trimiteri către subcategoriile destinate afacerilor şi economiei de nivel judeţean.

Nu adăugaţi site-uri în această secţiune.

Folosiţi trimiterile din această categorie pentru a vă înscrie site-ul într-una dintre subcategoriile destinate afacerilor şi economiei de nivel judeţean.
Pagini în limba română dedicate afacerilor imobiliare din România.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy/Real_Estate.

Pagini dedicate anumitor judeţe sau anumitor oraşe/localităţi nu ar trebui listate în această categorie. Cel mai specific loc geografic (judeţ/oraş/localitate) ar trebui selectat plecând de la World/Română/Regional/Europa/România, iar propunerea site-ului ar trebui realizată doar în acea categorie regională specifică zonei de activitate.