Pagini cu un conţinut util în limba română referitoare la ţări sau la localităţi din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română nu vă recomandăm această categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Regional/Africa.
Pagini în limba română dedicate Algeriei, ţară din nordul Africii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Algeria.
Pagini în limba română dedicate Angolei, ţară din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Angola.
Pagini în limba română dedicate ţării Benin.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Benin.
Pagini în limba română dedicate ţării Botswana din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Botswana.
Pagini în limba română dedicate ţării Burkina Faso, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Burkina_Faso.
Pagini în limba română dedicate ţării Burundi, situate în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Burundi.
Pagini în limba română dedicate ţării Camerun, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Cameroon.
Pagini în limba româna dedicate ţării Capul Verde, situate în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Cape_Verde.
Pagini în limba română dedicate republicii Congo, din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Congo.
Pagini în limba româna dedicate ţării Djibouti, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Djibouti.
Pagini în limba română dedicate Egiptului.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Egypt.
Pagini în limba română dedicate Etiopiei, ţară situată pe continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Ethiopia.
Pagini în limba română dedicate Kenyei, ţară situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Kenya.
Pagini în limba română dedicate Libiei, ţară din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Libya.
Pagini în limba română dedicate Madagascarului, ţară situată pe insula cu acelaşi nume din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Madagascar.
Pagini în limba română dedicate ţării Mali, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Mali.
Pagini în limba română dedicate ţării Maroc, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Morocco.

mai multe informaţii (numai pentru editori)

Pagini în limba română dedicate Namibiei, ţară din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Namibia.
Pagini în limba română dedicate ţării Niger, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Niger.
Pagini în limba română dedicate Nigeriei, ţară din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Nigeria.
Pagini în limba română dedicate ţării Reunion, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Reunion.
Pagini în limba română dedicate ţării Senegal, situată pe continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Senegal.
Pagini în limba română dedicate Somaliei, ţară in continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Somalia.
Pagini în limba română dedicate Sudanului, o ţară din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Sudan.
Pagini în limba română dedicate Tanzaniei, ţară situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Tanzania.
Pagini în limba română dedicate ţării Togo, situată în continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Togo.
Pagini în limba română dedicate Tunisiei, ţară din vestul continentului african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Tunisia.
Pagini în limba română dedicate Ugandei, ţară din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Uganda.
Pagini în limba română dedicate ţării Zambia, din continentul african.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Regional/Africa/Zambia.