In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Reference/Libraries.
Pagini în limba română dedicate bibliotecilor din România.
Dacă pagina nu este în limba română atunci vă recomandăm altă categorie. Dacă e în limba engleză, vizitaţi categoria Reference/Dictionaries.
Site-uri care oferă traducere online a unor expresii sau cuvinte din altă limbă pot fi listate aici. Aici pot fi incluse dictionare on-line pentru orice limba care sa includa limba romana, dar si translatoare din limba romana in orice alta limba si invers.
Această categorie cuprinde site-uri ce oferă referinţe afişate sub formă de directoare, cu conţinut prezentat în limba română.

mai multe informaţii (numai pentru editori)

Această categorie cuprinde site-uri ce oferă referinţe afişate sub formă de directoare, cu conţinut prezentat în limba română.
Dacă pagina nu este în limba română atunci acestă categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Reference/Museums.
Prezentari de muzee de pe tot cuprinsul României, din străinatăte şi ale unor muzee virtuale, toate adunate aici pentru a vă ajuta să vă formaţi o imagine completă a ceea ce înseamnă patrimoniu românesc.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 24 martie 2014 21:36:05 EDT - editează