Pagini în limba română dedicate turismului, în general. Includ date despre zonele turistice, hoteluri, vile, posibilităţi de cazare şi liste de preţuri.
Dacă pagina nu conţine informaţii în limba română ea NU va fi listată aici. Dacă pagina e în limba engleză şi se referă la turismul românesc e recomandată categoria Regional/Europe/Romania/Travel_and_Tourism.

NU propuneţi aici pagini dedicate unui singur judeţ, oraş sau obiectiv turistic. Navigaţi prin World/Română/Regional pentru a găsi cea mai specifică categorie regională, şi adaugaţi pagina în acest loc sau în subcategoria "Călătorii şi turism", dacă ea există.

Această observaţie e valabilă şi pentru pagini dedicate unei anumite ţări. Dacă pagina nu conţine aspecte internaţionale, ea ar trebui propusă sub World/Română/Regional.

Agenţiile de turism oferă servicii precum procurarea de bilete, organizarea de croaziere, închirieri de maşini, rezervări de camere de hotel.
Vă rugăm să propuneţi numai site-uri în limba Română şi care oferă atât turism intern cât şi extern.

În cazul în care site-ul nu este în limba Română, vă rugăm să alegeţi cea mai adecvată categorie din Regional/Europe/Romania/Travel and Tourism

În cazul în care site-ul oferă doar servicii turistice interne, vă rugăm să îl propuneţi într-o categorie din World: Română: Regional: Europa: România: Călătorii şi turism

Aici vor fi listate atât blogurile cât şi site-urile ce descriu călătoriile personale.