Pentru activităţile comerciale de orice fel (produse, servicii) vă rugăm să folosiţi categoria Afaceri.

Activităţile de grădinărit nu aparţin aici ci în Acasă/Grădini.

Pagini în limba română dedicate pescuitului sportiv.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Recreation/Outdoors/Fishing.
Situri ce au conţinut legat de orice activitate speologică:explorare, cartare, geomorfologie, carstologie, biospeologie, tehnici speologice, informaţii despre carst şi despre organizaţiile de speologi.
Vă rugam să propuneţi site-uri cu conţinut legat de speologie, care să se încadreze în categoria Română, site-uri în limba Română.Siturile care vând sau promovează echipamente specifice nu îşi au locul în acestă secţiune.
Această cateogorie conţine site-uri în limba română dedicate vînătorii sau subiectelor conexe, cum ar fi cîini de vînătoare, arme sau muniţie specifice, legislaţie.

Dacă site-ul nu este în limba română atunci această categorie nu este potrivită pentru adăugare. Dacă site-ul este în limba engleză se recomandă categoria Recreation/Outdoors/Hunting.


Vă rugăm să găsiţi dacă este posibil o subcategorie cât mai specifică site-ului dv.

Site-urile asociate magazinelor care comercializează produse destinate vînătorii trebuie trimise în Regional sub categoria asociată regiunii sau oraşului vizat.

Dacă site-ul oferă vizitatorilor posibilitatea de a achiziţiona produse online, el aparţine undeva sub categoria Cumpărături/.

Site-urile fabricanţilor de produse destinate vânătorii, care nu oferă produse pentru vânzare online, aparţin undeva sub categoria Afaceri. Dacă oferă produse pentru vânzare online vedeţi paragraful anterior.


  • Propuneţi doar site-uri în limba română. Site-urile în alte limbi aparţin fie într-o categorie adecvată de sub World fie în zona principală dacă sunt în engleză.
  • Nu folosiţi majuscule, semne de exclamare sau alte modalităţi de a atrage atenţia.
  • Nu propuneţi site-uri care conţin pagini în construcţie. Nu vor fi acceptate.
  • Nu includeţi o listă de cuvinte cheie.
  • Nu includeţi o listă de produse şi nu încercaţi să faceţi reclamă.
  • Nu includeţi elemente subiective sau care nu pot fi verificate ("suntem cei mai buni/primii/singurii", "avem X vizitatori").
  • Nu propuneţi acelaşi site în mai multe categorii. Există excepţii, dar vă vor fi semnalate când e cazul. Riscaţi excluderea permanentă din director.

O descriere acceptabilă are ca titlu numele site-ului, iar drept conţinut o trecere în revistă succintă a celor mai interesante aspecte ale sale.

Nerespectarea acestor condiţii întârzie mult apariţia site-ului în director.