Pagini în limba română dedicate jocurilor de strategie.
Dacă această pagina nu este în limba română atunci această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Strategy.
Pagini în limba română dedicate jocului de strategie Age of Empires I respectiv II, inclusiv upgrade-ului Rise of Rome.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Strategy/Real-Time/Age_of_Empires_Series.
Pagini în limba română dedicate jocului Alpha Centauri, produs de Firaxis.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Strategy/Turn-Based/Alpha_Centauri.
Pagini în limba română dedicate jocului Black and White.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/Black_and_White.
Pagini în limba română dedicate seriei de jocuri Civilization.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Turn-Based/Civilization_Series
Pagini în limba română dedicate seriei de jocuri Command and Conquer, produse de Westwood Studios.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/Command_and_Conquer_Games.
Pagini în limba română dedicate jocului Dark Reign.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Strategy/Real-Time/Dark_Reign_Series.
Pagini în limba română dedicate jocului Desperados.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/Desperados_-_Wanted_Dead_or_Alive.
Pagini în limba română dedicate seriei de jocuri Heroes of Might and Magic.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Turn-Based/Heroes_of_Might_and_Magic_Series.
Pagini referitoare la acest joc de strategie în timp real.
Pagini în limba română cu informaţii despre acest joc de strategie.
Pagini în limba română dedicate seriei de jocuri Panzer General.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Turn-Based/Panzer_General.
Pagini în limba română dedicate jocului Pharaoh.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/City_Building_Games/Pharaoh.
Pagini în limba română dedicate jocului Sacrifice.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/Sacrifice.
Pagini în limba română dedicate jocului Shogun.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă vizitarea categoriei Games/Video_Games/Strategy/Turn-Based/Shogun_-_Total_War.
Pagini în limba română dedicate jocului de strategie StarCraft produs de Blizzard Entertainment.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Strategy/Real-Time/StarCraft.
Pagini în limba română dedicate jocului Stronghold.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/Stronghold.
Pagini în limba română dedicate seriei de jocuri Total Annihilation.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/Total_Annihilation_Series.
Pagini în limba română dedicate jocului Warzone 2100.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată.

Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Strategy/Real-Time/Warzone_2100.