In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Roleplaying.
Pagini în limba română dedicate jocurilor RPG (Roleplaying Games). Jucătorul intră în rolul unui personaj, de aici provine şi denumirea jocului.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Shooter.
Jocuri video şi pe computer în care jucătorul controlează un singur caracter, de obicei o persoană, ce explorează o lume, de obicei tridimensională, împuşcând inamicii care apar. Aceşti inamici pot riposta sau pot doar să se grăbească în a distruge caractere, în ambuscade. Deseori diferite arme pot fi folosite sau căpătate. Deseori e nevoie de mai multe împuşcături pentru a distruge anumiţi inamici. Jocurile "First person shooter" (FPS) simulează lumea văzută prin ochii jucătorului. Jocurile "Third person shooter" (TPS) prezintă o parte din caracter şi din lumea în care el se mişcă.
Dacă această pagina nu este în limba română atunci această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Sport.
Pagini în limba română dedicate jocurilor de sport.
Dacă această pagina nu este în limba română atunci această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Games/Video_Games/Genres/Strategy.
Pagini în limba română dedicate jocurilor de strategie.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 16 aprilie 2014 15:15:07 EDT - editează