In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Reference/Education/Distance_Learning.
Pagini în limba româna dedicate procesului de educaţie desfăşurat prin mijloace specifice de dialog la distanţă, cum ar fi: corespondenţa, casetele audio şi video, cărţile trimise prin poştă, programele de calculator sau utilizând serviciile Internet: grupuri de discuţii, e-mail şi pagini web.
Doar site-urile cu informaţii de acoperire generală vor fi incluse aici. Site-urile cu caracter regional (exemplu: cel al unei grădiniţe dintr-un anumit judeţ românesc) vor fi incluse în categoria regională. Nu includeţi site-uri "în construcţie" sau cu conţinut copiat.
Categorie de prezentare a site-urilor în limba română despre instituţii de învăţământ preşcolar (creşe şi grădiniţe) din diferite regiuni geografice.
Doar site-urile cu informaţii de acoperire generală vor fi incluse aici. Site-urile cu caracter regional (exemplu: cel al unei şcoli primare dintr-un anumit judeţ românesc) vor fi incluse în categoria regională. Nu includeţi site-uri "în construcţie" sau cu conţinut copiat.
Categorie de prezentare a site-urilor în limba română despre instituţii de învăţământ şcolar (şcoli primare, şcoli generale, licee, colegii) din diferite regiuni geografice.
Site-urile Academiilor şi ale Universităţilor din orice regiune geografică sunt adăugate aici, cu condiţia ca una dintre limbile de prezentare a conţinutului să fie româna. Nu includeţi site-uri "în construcţie" sau cu conţinut copiat.
Categorie de prezentare a site-urilor în limba română despre instituţii de învăţământ superior (Academii şi Universităţi) din diferite regiuni geografice.
Nu includeţi site-uri "în construcţie" sau cu conţinut copiat.
Categoria prezintă site-uri prezentate în limba română despre organizaţii din domeniul educaţional.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Reference/Education/Products_and_Services.
Pagini în limba română dedicate produselor şi serviciilor din domeniul educaţiei.

Condiţii de înscriere

I. Nu adăugaţi site-uri "în construcţie" (nefinisate). II. Nu adăugaţi site-uri cu conţinut copiat de pe alte site-uri. III. Nu adăugaţi site-uri care nu au limba română drept una dintre limbile de prezentare a conţinutului textual.

Categorii alternative

Dacă site-ul propus este prezentat în limba engleză şi nu se ocupă doar de domeniul educaţie din România sau Republica Moldova, îl puteţi propune pentru înscriere în categoria Reference/Education/Journals.
Aceste criterii grăbesc înscrierea site-ului dumneavoastră în catalogul ODP. Vă mulţumim pentru colaborare.
Categoria World/Română/Educaţie/Publicaţii conţine site-uri despre sau ale publicaţiilor din domeniul educaţional românesc - cel din România, cât şi cel din Republica Moldova. Totodată, în această categorie se includ site-urile publicaţiilor cu profilul educaţie, nu educativ. O publicaţie cu profilul educaţie se ocupă cu domeniul învăţământului şi al formării profesionale. O publicaţie cu profil educativ are rolul de a informa cititorii asupra oricăror domenii, în afară de cel al învăţământului sau al formării profesionale. Site-ul unei astfel de publicaţii nu va fi inclus aici.
Nu adăugaţi site-uri aici. Accesaţi link-urile din categorie pentru a vă înscrie site-ul într-o secţiune adecvată.
Categorie de redirectare a vizitatorului către categoriile "Învăţământ şi formare" din secţiunea regională a catalogului.
Numai site-urile conţinând referate în limba română despre discipline (exemplu: fizică, matematică, istorie, chimie etc.) componente ale procesului de învăţământ şi formare vor fi înscrise în această categorie.
Categoria conţine trimiteri către categorii ce oferă resurse utile diferitelor discipline (exemplu: fizică, matematică, istorie, chimie etc.) ale procesului de învăţământ şi formare.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 21 octombrie 2014 13:06:33 EDT - editează