Această categorie este dedicatǎ site-urilor care oferă un servicii online de anunţuri.

Pentru a fi incluse aici site-ul trebuie să îndeplineascǎ urmǎtoarele condiţii:

- Site-ul trebuie sǎ un numar variat şi diversificat de anunţuri de cumpǎrǎturi adresate consumatorului. Un site cu anunţ individual de vânzare a unui produs sau serviciu nu va fi inclus aici;

- Anunţurile se adreseazǎ unei arii geografice largi. Site-uri axate pe anumite regiuni, oraşe sau localităţi vor fi listate într-o categorie corespunzǎtoare din Regional.
- Să ofere un conţinut în limba românǎ;
- Trebuie sǎ ofere o gamă largă de produse / categorii. Pentru site-urile axate pe categorii specifice (de exemplu Automotive, Real Estate), vă rugăm să propuneţi la subcategoria corespunzătoare.

Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Shopping/Classifieds.

mai multe informaţii (numai pentru editori)

Pagini în limba română dedicate anunţurilor de mică publicitate în domeniul autoturismelor personale. Sunt incluse oferte de vânzare cumpărare pentru diverse tipuri de maşini.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Shopping/Classifieds/Automotive.
Pagini în limba română dedicate anunţurilor de mică publicitate în domeniul motocicletelor.