In Partnership with AOL Search
 
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Software/Databases.
Categoria este dedicată paginilor web scrise în limba română, ce conţin informaţii referitoare la baze de date, indiferent de tipul şi platforma acestora.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Computers/Software/Accounting.
Pagini în limba română dedicate produselor software care ajută firmele în menţinerea contabilităţii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Computers/Software/Retailers.
Pagini în limba română dedicate companiilor care distribuie produse software ale producatorilor din întreaga lume, printr-o reţea de reselleri proprii.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Software/Educational/.
Software folosit cu scop educational in diferite domenii.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Computers/Software/Freeware.
Pagini în limba româna dedicate software-ului gratuit. El poate fi folosit fără a plăti o anumită sumă de bani producătorului.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Computers/Software/Globalization.
Pagini în limba română care prezintă, descriu sau oferă software destinat globalizării.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Software/Groupware.
Categoria se adresează software-ului făcut pentru a uşura lucrul într-o reţea, în general într-o echipă, ce lucrează la un proiect, simplu sau complex.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Software/Internet.
Categorie dedicată paginilor web, în limba română, ce conţin informaţii despre aplicaţii pentru Internet.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Computers/Companies/Software_Development/
Pagini în limba română dedicate companiilor producătoare şi dezvoltatoare de software.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Software/Manufacturing.
Programe care ajută intr-un fel sau altul la realizarea de bunuri.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Computers/Software/Shareware.
Pagini în limba română dedicate programelor shareware. Ele au în general o limită de timp, de exemplu 30 de zile, după care trebuie cumpărate sau dezinstalate.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Computers/Software/Operating_Systems.
Pagini în limba română cu date utile despre diverse sisteme de operare.
Nu adăugaţi site-uri în construcţie sau prezentate în altă limbă decât româna.
Categoria conţine site-uri ale firmelor care dezvoltă şi comercializează aplicaţii software pentru utilizare în domeniul imobiliar.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 06 octombrie 2015 18:42:37 EDT - editează