Categorie dedicata celor ce ofera spatiu gratuit de gazduire pentru pagini Web. Va rugam sa cititi precizarile de mai sus.

Daca site-ul nu este in limba romana atunci aceasta categorie nu este potrivită pentru adaugare. Daca site-ul este in limba engleza se recomandă categoria Free.


Cine apartine aici:

In aceasta categorie apartin cei care ofera spatiu gratuit pe un server in vederea gazduirii de pagini Web, insa fara ca acest spatiu sa fie conditionat de cumpararea altor produse sau servicii.

Cine NU apartine aici:

  • Furnizori de servicii internet (ISP/FSI) care ofera spatiu Web pentru abonatii lor in urma achizitionarii de alte servicii.
  • Firme care ofera acest spatiu gratuit pentru un timp limitat sau cu facilitati foarte limitate in scopul de a convinge clientii sa cumpere pachete comerciale.

Indicatii de formulare a descrierii:

  • Propuneti doar site-uri in limba romana. Site-urile in alte limbi apartin fie intr-o categorie adecvata de sub World fie in zona principala daca sint in engleza.
  • Nu folositi excesiv majuscule, semne de exclamare sau alte modalitati de a atrage atentia.
  • Nu includeti o lista de cuvinte cheie.
  • Nu incercati sa faceti reclama.
  • Nu includeti elemente subiective sau care nu pot fi verificate ("sintem cei mai buni", "avem servere gazduite in SUA").

O descriere acceptabila are ca titlu denumirea site-ului sau a firmei iar drept continut combinatii din urmatoarele (unde e cazul): publicul tinta, marimea spatiului disponibil (in MB), genul de publicitate impus, metode de upload, daca ofera CGI/scripting/baze de date, exemplu de URL (cum va fi accesat site-ul) si alte facilitati care considerati ca sunt relevante.

Nerespectarea acestor conditii intirzie mult aparitia site-ului in director.