In Partnership with AOL Search
 
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/CAD_and_CAM.
CAD (Computer Aided Design) = grafică asistată de calculator

Dedicată tuturor site-urilor ce oferă informaţii legate de grafica asistată de calculator
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Computers/E-Books.

Dacă site-ul are un caracter comercial şi principala utilizare a sa este comerţul electronic, el ar trebui propus sub World/Română/Cumpărături.

Pagini în limba română care cuprind informaţii despre cărţile electronice sau software-ul destinat realizării lor.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Companies/.
Categoria este dedicată firmelor ce activează în domeniul calculatoarelor, ce nu pot fi listate într-una din subcategorii. De obicei acestea oferă o multitudine de servicii şi produse strâns legate între ele.
Vă rugăm, nu propuneţi pagini în altă limbă decât limba română. Dacă pagina propusă este în limba engleză, vă rugăm alegeţi o subcategorie din: Regional/Europe/Romania/Business and Economy.
Paginile care conţin informaţii despre transmiterea de date, voce sau imagini, inclusiv despre dispozitivele necesare sunt binevenite în această categorie.
Dacă pagina web nu este în limba română, această categorie nu este adecvată înregistrării. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Computers/Consultants.
Categorie dedicată firmelor ce oferă consultanţă în domeniul informaticii, fie hardware, fie software.

Vă rugăm să trimiteţi în acestă categorie doar site-urile care au ca obiect dispozitivele de automatizare a casei.

· Companiile care produc dispozitive de automatizări domestice vor fi trimise la (producători).

· Site-uri care furnizează software pentru automatizarea casei vor fi trimise în categoriasunt enumerate în (software).

Domeniul domotică se extinde rapid ca urmare a convergenţei tehnologiilor electronice. Automatizarea casei cuprinde comunicaţii, divertisment, securitate, confort și sisteme de informare.

Dacă site-ul nu este în limba română, această categorie nu este adecvată. Dacă site-ul este în limba engleză vă recomandăm: Computers/Data Formats.
Această categorie este dedicată în principal site-urilor ce oferă specificaţii tehnice privind formatele de date.
Nu sugeraţi pentru înscriere site-uri cu conţinut copiat, cu caracter licenţios sau nefinisate ("în construcţie").
Categorie destinată forumurilor online ce găzduiesc discuţii despre computere şi despre mediul online.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Computers/Hacking/
Hacking înseamnă acumularea de cunostinţe prin utilizarea calculatorului.

Categoria este dedicată paginilor ce conţin informaţii despre hacking, cracking, fraude cu cărti de credit, sau altele similare.

Site-urile ce oferă parole, sau ori ce alte materiale ilegale nu vor fi acceptate.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Computers/Hardware.
Categorie în limba română dedicata comerciantilor care oferă spre vânzare componente hardware pentru computere.
Dacă pagina web nu este în limba română, vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză, ar trebui adăugată într-o subcategorie din Computers/Internet.

Vă rugăm să adăugaţi paginile web ale firmelor regionale într-o subcategorie din World/Română/Regional sau, dacă pagina este în engleză, într-una din categoriile: Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy/Computers_and_Internet sau Regional/Europe/Moldova/Business_and_Economy/Computers_and_Internet.

Este recomandat să nu propuneţi pagini direct sub această categorie. Vă rugăm căutaţi o subcategorie mai potrivită pentru a propune o pagină. Această categorie e dedicată paginilor web, companiilor, organizaţiilor şi persoanelor fizice care îşi desfăşoară activitatea pe Internet sau conţin informaţii utile despre acest domeniu.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Intranet/.
Intranet = o reţea privată ce foloseste software şi standarde specifice Internet-ului.

Categoria este dedicată site-urilor ce oferă informaţii legate de astfel de reţele.
Dacă pagina web nu este în limba română, această categorie nu este adecvată înregistrării. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Computers/Education.
Categoria este dedicată paginilor web în limba română ce conţin informaţii cu specific educaţional din domeniul calculatoarelor şi informaticii.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Multimedia/.
Site-uri ce oferă informaţii despre multimedia.
Dacă pagina web nu este în limba română, această categorie nu este adecvată înregistrării. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Computers/Organizations.
Categorie dedicată organizaţiilor din domeniul informaticii.
Dacă site-ul nu este în limba română, această categorie nu este adecvată. Dacă site-ul e în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Programming.
Date generale despre programare, algoritmi şi limbaje.
Dacă site-ul nu este în limba română atunci această categorie nu este potrivită pentru adăugare. Dacă site-ul este în limba engleză se recomandă o subcategorie din Computers/Publications.
Mass Media românească dedicată domeniului IT se măreşte pe zi ce trece. Publicaţiile care au disponibile versiuni online ale conţinutului, în limba română, sunt binevenite în această categorie.
Dacă pagina nu este în limba română, atunci vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Security.
Metode de a asigura securitatea computerelor, folosind metode hardware, traditionale, sau metode software, precum criptarea electronică.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Computers/Systems.
Pagini în limba română dedicate sistemelor din lumea IT. În general, aceste sisteme includ o componentă hardware şi una software, şi crează o structură diferită de clasicul PC.
Pagina propusă trebuie să fie în limba română. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm o subcategorie din Computers/Software.

E recomandabilă înscrierea paginii într-o subcategorie din World/Română/Computere/Software. Propuneţi pagina la acest nivel doar dacă nu s-a găsit o subcategorie adecvată.

Categorie dedicată programelor pe calculator.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 21 octombrie 2014 13:09:07 EDT - editează