In Partnership with AOL Search
 
In descriere se specifică ce deosebeste o anumită firmă de consultantă de restul firmelor, ce servicii sau facilităti deosebite sunt oferite.
Aici găsiţi societăţi comerciale, consultanţi independenţi, experţi în consultanţă în diferite domenii de specializare.
Dacă pagina nu este în limba română altă categorie este recomandată. Dacă pagina e în engleză propuneţi pagina într-o subcategorie din Business/Industries/Design.
Pagini dedicate proiectării, alcătuirii schiţelor sau hărţilor, realizării planurilor pentru o clădire sau arhitecturii.
Dacă site-ul nu este în limba română, nu vă recomandăm această categorie. Dacă site-ul este în limba engleză vă recomandăm o subcategorie din Business/Investing/Stocks_and_Bonds.
Acţiunile tranzacţionate la bursă pot fi prezentate în cadrul site-urilor listate în această categorie. Un conţinut util în limba română este necesar, iar informaţiile referitoare la preţul de vânzare al acţiunilor sunt binevenite.
Vă rugăm să editaţi pentru claritate. Propuneţi numai site-uri care sunt adecvate acestei categorii.

Dacă site-ul prezintă servicii destinate organizării de nunţi, această categorie nu este adecvată. Vă rugăm propuneţi sub World/Română/Societate/Relaţii/Căsătorie/.

Dacă site-ul prezintă servicii de destinate organizării petrecerilor, vă rugăm propuneţi în categoria World/Română/Afaceri/Artă_şi_divertisment/.

Nerespectarea acestor condiţii întârzie mult apariţia site-ului în director.

Profesionişti sau companii care oferă orice serviciu sau produs care concură la planificarea, realizarea sau evaluarea unui eveniment destinat companiilor.
Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Security.
Pagini în limba română dedicate firmelor producătoare de echipamente, componente, materiale sau diverse părţi specifice industriei producătoare de echipamente de securitate. Categoria conţine şi pagini dedicate firmelor ce oferă servicii de protecţie a persoanelor sau de cercetare în domeniul securităţii.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 08 octombrie 2015 18:38:42 EDT - editează