In Partnership with AOL Search
 
Daca siteul este in limba engleza, va rugăm încercaţi adăugarea sa în categoria: Business/Marketing_and_Advertising/Advertising/Agencies/Full_Service sau în Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy/Advertising_and_Marketing
O agenţie de publicitate pregăteşte campaniile de publicitate, reclame în media diferite începând de la concepţie până la produsul final. Agenţiile care oferă servicii conexe (marketing, consultanţă, promovare BTL, tipărire sau web design) vă rugam să le trimiteţi către categorii adecvate.
În această categorie se regăsesc site-uri care conţin informaţii legate de activitatea firmelor de producţie publicitară.

Vă rugăm să adăugaţi site-ul într-o subcategorie din World/Română/Afaceri/Marketing_şi_publicitate. Doar dacă nu aţi putut găsi o subcategorie adecvată puteţi încerca propunerea în acest loc.

Dacă site-ul nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă site-ul este în limba engleză, ar trebui adăugat într-o subcategorie din Business/ sau Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy/Advertising_and_Marketing
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 01 iulie 2010 04:25:54 EDT - editează