Pagini în limba română dedicate afacerilor imobiliare. Sunt listate pagini care se ocupă cu vânzarea, cumpărarea, împrumutul, dezvoltarea sau studierea proprietăţilor imobiliare.
Toate paginile care realizează tranzacţii imobiliare într-un teritoriu limitat trebuie propuse în categoria regională corespunzătoare. În aceste cazuri se recomandă vizitarea paginii World/Română/Regional pentru a găsi cea mai specifică categorie dedicată teritoriului în care se desfăşoară afacerile companiei.

Dacă o agenţie operează în cadrul unei singure ţări este valabil paragraful anterior.

Dacă pagina nu este în limba română, această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Real_Estate.

Categoria conţine site-uri cu anunţuri prezentate în limba română, despre proprietăţi imobiliare de pe teritoriul României şi al Republicii Moldova.
Nu adăugaţi site-uri în construcţie sau cu conţinut copiat de pe alte site-uri. Dacă site-ul dumneavoastră prezintă anunţuri imobiliare doar de pe teritoriul României, vă rugăm să îl propuneţi pentru World/Română/Regional/Europa/România/Afaceri_şi_economie/Tranzacţii_imobiliare/Anunţuri.
Un director (catalog) Web de afaceri imobiliare reprezintă o colecţie de anunţuri ale persoanelor fizice şi de oferte ale firmelor (persoanelor juridice) din domeniul imobiliar. Dacă site-ul dumneavoastră prezintă doar anunţuri imobiliare (colecţii de anunţuri trimise de vizitatorii site-ului dumneavoastră), vă rugăm să accesaţi categoria World/Română/Afaceri/Imobiliare/Anunţuri.
Categoria conţine site-uri Web cu toate aceste caracteristici:
 1. Limba de prezentare este româna;
 2. Domeniul de activitate acoperit este cel al afacerilor din domeniul imobiliar;
 3. Mediul de prezentare este Internetul (ofertele imobiliare prezentate sunt afişate pe site);
 4. Proprietarii anunţurilor sunt fie persoane fizice, fie juridice;
 5. Site-ul reuneşte ofertele imobiliare a două sau a mai multor entităţi diferite (persoane fizice sau juridice) - site-urile de prezentare a ofertelor imobiliare ale unei singure agenţii pot fi înscrise în subcategorii din World/Română/Afaceri/Imobiliare/Regional;
 6. Anunţurile imobiliare înglobate de site fac trimitere la proprietăţi imobiliare de pe teritoriul României şi de pe cel al Republicii Moldova.
 7. Dacă toate aceste caracteristici sunt specifice şi site-ului dumneavoastră, vă invităm să îl înscrieţi în această categorie. Site-urile care nu pot fi definite prin toate cele şase caracteristici de mai sus nu vor fi adăugate. Vă mulţumim.
Nu adăugaţi site-uri în construcţie sau cu conţinut copiat.
Categoria World/Română/Afaceri/Imobiliare/Regional nu conţine site-uri sugerate de către public ci oferă trimiteri către categoria regională (World/Română/Regional) şi în special către categoriile ce prezintă site-uri despre tranzacţiile imobiliare efectuate la nivel regional, în Republica Moldova (World/Română/Regional/Europa/Moldova/Afaceri_şi_economie/Tranzacţii_imobiliare) şi în România (World/Română/Regional/Europa/România/Afaceri_şi_economie/Tranzacţii_imobiliare).

Nu sugeraţi site-uri pentru această categorie.

Utilizaţi trimiterile afişate în versiunea publică pentru a adăuga site-ul dumneavoastră.

În funcţie de aria de acoperire a firmei de tranzacţii imobiliare, sugeraţi site-uri prezentate în limba română, în una dintre categoriile:

Categoriile:

 1. Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy/Real_Estate
 2. şi
 3. Regional/Europe/Moldova/Business_and_Economy/Real_Estate

  includ site-uri prezentate în limba engleză, ale firmelor de tranzacţii imobiliare.
 4. mai multe informaţii (numai pentru editori)