In Partnership with AOL Search
 
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Import_and_Export.
În prezent nu există nici o descriere a creat pentru această categorie.
Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Agriculture_and_Forestry.
Informaţii despre companii sau industrii referitoare la agricultura naţională şi internaţională.
Dacă pagina propusă este dedicată vânzării de produse din domeniul artei şi divertismentului, vă recomandăm o subcategorie din: World/Română/Cumpărături.

Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria: Business/Industries/Arts_and_Entertainment.

Categoria este dedicată paginilor ce conţin informaţii despre afaceri, din domeniul artei şi divertismentului în limba română. Categoria nu este dedicată paginilor ce vând produse.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă vizitarea categoriei Business/Industries/Manufacturing/Chemicals.
Categoria este dedicată paginilor în limba română ce conţin informaţii despre producători sau produse chimice şi pretochimice.

Pentru a fi prezentat în aceasta categorie, site-ul trebuie să fie în limba română şi să prezinte servicii sau soluţii de comerţ electronic BAZATE PE WEB sau INTERNET.

Daca site-ul VINDE online produse sau servicii el poate fi propus în categoria dedicată respectivelor produse sau servicii din World/Română/Cumpărături_online/.

Daca site-ul dumneavoastră produce, vinde sau prezintă un produs software atunci locul său este undeva sub World/Română/Computere/Software.

Daca site-ul dumneavoastră produce, vinde sau prezintă un produs destinat afacerilor care nu e bazat pe Web sau Internet, locul său este altundeva sub World/Română/Afaceri.

Dacă site-ul dumneavoastră prezintă în primul rând soluţii, tehnologii sau servicii de dezvoltare de site-uri Web, locul său este în World/Română/Computere/Internet/Design_şi_dezvoltare_Web/Designeri.

Dacă site-ul dumneavoastră oferă [şi] servicii de găzduire Web, el aparţine aici daca găzduirea este asociată în exclusivitate unor servicii de comerţ electronic; în World/Română/Computere/Internet/Design_şi_dezvoltare_Web/Designeri dacă găzduirea este asociată inclusiv unor servicii de dezvoltare sau design Web; sau în World/Română/Computere/Internet/Design_şi_dezvoltare_Web/Găzduire dacă oferă doar găzduire.

Recomandări

 • Păstraţi descrierea site-ului scurtă şi la obiect.
 • Nu folosiţi expresii care fac reclamă site-ului ("suntem cei mai buni", "cele mai bune preţuri").
 • Nu folosiţi numai majuscule sau semne de exclamare.
 • Înscrieţi site-ul o singură dată, în categoria corectă.

Nerespectarea acestor reguli va întârzia mult apariţia site-ului în director.

Dacă site-ul pe care doriţi să-l propuneţi nu este în limba română vă recomandăm o altă categorie (vedeţi în ce alte limbi mai este prezentată categoria).

Comerţul electronic este realizarea de tranzacţii financiare sau de afaceri prin mijloace electronice de comunicare. Este vorba de comerţ electronic când sunt folosite tehnologii electronice de comunicare şi Internet pentru a facilita cooperarea între cumpărători, clienţi, parteneri de afaceri, furnizori şi patroni. Această categorie se concentrează pe aspectele afacerilor realizate prin intermediul Internetului şi World Wide Web: marketing, strategie, studiu, cercetare, servicii şi altele.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Construction_and_Maintenance.
Firmele de construcţii cu activitate în acest domeniu sau în domenii asemănătoare pot fi listate aici.
În această categorie vom accepta doar site-urile firmelor de contabilitate si servicii anexe. Nu vor fi acceptate site-urile persoanelor fizice (exista o subcategorie pentru acestea) sau a firmelor care nu au ca obiect principal de activitate CONTABILITATEA.
Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Electronics_and_Electrical/.
Pagini în limba română dedicate firmelor producătoare de echipamente, componente, scule, materiale sau diverse părţi specifice industriei electrotehnice şi electronice.
Dacă pagina este în limba engleză adăugaţi-o in categoria Business/Industries/Energy sau, dacă se referă în special la o activitate desfăşurată în Romania, în categoria Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy. Vă mulţumim.
Această categorie listează situri în limba română din zona Energie şi Mediu care oferă:

1. Informaţii despre sistemul energetic sau producerea curentului electric în scopuri comerciale.
2. Activităţi industriale în domeniul explorării ţiţeiului şi gazelor naturale, rafinării, depozitării, distribuţiei şi al marketingului.
3. Furnizorii de servicii: apă, gaz şi energie electrică.
4. Activităţi industriale pentru dezvoltarea de surse de energie regenerabile şi alternative.
5. Activităţi industriale ce furnizează servicii şi echipamente pentru protecţia şi securitatea mediului (ex:produse pentru controlul poluării, gestiunea deşeurilor, operaţii de reciclare şi transformare a deşeurilor în energie, etc).

Această categorie cuprinde de asemenea asociaţii şi resurse utile din domeniul energiei şi mediului.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Financial_Services.
Pagini în limba română care oferă servicii financiare. Aici sunt incluse serviciile bancare sau paginile care facilitează accesul la un împrumut pentru persoane fizice sau juridice.
Toate paginile care realizează tranzacţii imobiliare într-un teritoriu limitat trebuie propuse în categoria regională corespunzătoare. În aceste cazuri se recomandă vizitarea paginii World/Română/Regional pentru a găsi cea mai specifică categorie dedicată teritoriului în care se desfăşoară afacerile companiei.

Dacă o agenţie operează în cadrul unei singure ţări este valabil paragraful anterior.

Dacă pagina nu este în limba română, această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Real_Estate.

Pagini în limba română dedicate afacerilor imobiliare. Sunt listate pagini care se ocupă cu vânzarea, cumpărarea, împrumutul, dezvoltarea sau studierea proprietăţilor imobiliare.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Business/Investing.
Pagini în limba română dedicate investitorilor şi paginilor care oferă informaţii utile pentru aceştia, sau care prezintă diverse fonduri de investiţii naţionale sau internaţionale.
Dacă pagina nu e în limba română, vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina e în limba engleză, propuneţi această pagină într-o subcategorie din Business/Employment.
Pagini dedicate publicării cererilor şi ofertelor pentru diferite locuri de muncă, din diverse domenii.
Dacă pagina este în limba engleză vă rugăm să o adăugaţi în categoria Business/Industries/Food and Related Products sau, dacă se referă în special la o activitate desfăşurată în Romania, în categoria Regional/Europe/Romania/Business_and_Economy. Vă mulţumim.
Categoria conţine pagini despre firme ce activează în domeniul producerii, distribuţiei, consultanţei sau a serviciilor, ce au ca obiect mâncarea şi produsele înrudite.
Vă rugăm nu propuneţi în această categorie. Propuneţi într-una din subcategoriile acesteia.

Nu propuneţi site-uri care nu sunt în limba română. Pentru site-uri în limba engleză vă rugăm propuneţi în categoria Regional: Europe: Romania: Business and Economy: Advertising and Marketing.

Nu propuneţi descrieri care: nu sunt în limba română sunt enumerări de cuvinte cheie

Păstraţi descrierea site-ului scurtă şi la obiect. Nu folosiţi expresii care fac reclamă site-ului ("suntem cei mai buni", "cele mai bune preţuri"). Nu folosiţi numai majuscule sau semne de exclamare. Înscrieţi site-ul o singură dată, în categoria corectă.

Nerespectarea acestor reguli va întârzia mult apariţia site-ului în director.

Categoria Marketing şi publicitate cuprinde companii din România care sunt angajate într-una sau mai multe din următoarele activităţi:
 1. Publicitate tipărită, interactivă sau în alte media;
 2. Creaţia şi distribuţia de materiale promoţionale;
 3. Strategii de marketing în Internet;
 4. Cercetare de piaţă;
 5. Activităţi de relaţii publice.
Din această categorie sunt excluse:
 • Agenţiile sau persoanele care oferă servicii limitate geografic la o anumită regiune;
 • Companiile care oferă servicii de design web, promovare (SEO) şi găzduire.
Această categorie nu este dedicată site-urilor care fac parte din "scheme piramidă", "scrisori în lanţ" sau "jocuri cu bani". Aceste tipuri de site-uri vor fi şterse. De asemenea, nu vor fi acceptate site-uri de tip Multi-level Marketing (MLM) ale unor reprezentanţi independenţi, ci doar a firmelor ce oferă oportunităţi de MLM.
Categorie dedicată site-urilor generice ce oferă informaţii despre oportunităţi de afaceri.
Please submit all hospitality sites to the relevant sub-category.

The Hospitality sector category is broadly defined to include industries and establishments offering customers with lodging and/or food services. Also included are establishments offering supplies and equipment, and services that support these industries.

Excluded from this sector are civic and social organizations, amusement and recreation parks, theaters, and other recreation or entertainment facilities and venues providing food and beverage services.

Also excluded from this sector are establishments that offer event planning and production services, which may include accommodation and food service activities. Examples of companies in this sector include conference, exhibit, and meeting planners. Sites offering event planning services are listed under Business/Business_Services/Event_Planning_and_Production/

Sites for individual lodging establishments (e.g. hotels, motels, B&Bs, etc.) and individual restaurants, bars and nightclubs are listed in the Regional branch. However, the Hospitality category does list sites for regional, national and international chains, corporations and holding companies.

Dacă pagina este în limba română această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Publishing.
Pagini în limba română dedicate editurilor sau firmelor care contribuie la publicarea cărţilor, revistelor sau a altor materiale.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Business/Resources.
Pagini în limba română care conţin resurse utile în domeniul afacerilor.
Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Healthcare.
Pagini în limba română dedicate produselor, producătorilor şi serviciilor din domeniul sănătăţii. Categoria nu este dedicată organizaţiilor, instituţiilor sau manifestărilor medicale. Pentru aceste pagini există categoria: World/Română/Sănătate.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Business/Business_Services.
Pagini în limba română dedicate serviciilor în domeniul afacerilor.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă vizitarea categoriei Business/Industries/Manufacturing/Consumer Products.
Categoria este dedicată paginilor în limba română ce conţin informaţii despre producători sau produse de folosinţă imediată, ca de exemplu: ustensile de gospodărie, bunuri personale, echipamente sportive şi consumabile de birou.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu e recomandată. Dacă pagina este în limba engleză înregistraţi pagina într-o subcategorie din Business/Industries/Manufacturing.
Linkuri către pagini ale firmelor producătoare de vehicule, îmbrăcăminte sau alte produse destinate vânzării.
Dacă pagina nu este în limba română se recomandă altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză pagina ar trebui înregistrată într-o subcategorie din Business/Industries/Telecommunications.
Pagini dedicate comunicaţiilor, care se referă la transferul datelor, a imaginilor, a sunetului la distanţă între doi sau mai mulţi utilizatori sunt listate aici.
Dacă pagina nu e în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză vă recomandăm categoria Business/Industries/Manufacturing/Textiles_and_Nonwovens.
Nu indexam site-uri in aceasta categorie. Va rugam sa alegeti cea mai apropiata subcategorie.
Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză, propuneţi pagina într-o subcategorie din Business/Industries/Transportation.
Transportul, atât în interiorul ţării cât şi cel internaţional, poate fi tratat în pagini listate aici. De asemenea, companiile specializate în astfel de operaţiuni îşi pot lista paginile în această categorie.
Dacă pagina nu este în limba română vă recomandăm altă categorie. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm categoria Business/Industries/Manufacturing/Automotive.
Secţiune dedicată producătorilor şi/sau importatorilor , comercianţilor de accesorii şi piese auto (ex. - acumulatori, alarme sisteme audio, anvelope , cosmetice şi chimice pentru autovehicule , etc.) . Tot în acestă categorie sunt listaţi cei care activează in domeniul prelatelor , acoperiri spaţii , publicitate stradală (ex. prelate camioane , bannere , panouri , etc. )
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 21 octombrie 2014 13:03:25 EDT - editează