In Partnership with AOL Search
 
Pagina propusă trebuie să fie scrise în limba română, dacă pagina este în limba engleză, vă rugăm alegeţi o subcategorie din: Science/Agriculture.
Categoria este dedicată paginilor web, scrise în limba română, ce conţin informaţii ştiinţifice despre agricultură, zootehnie şi silvicultură.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Science/Astronomy/Solar_System.
În prezent nu există nici o descriere a creat pentru această categorie.
Dacă pagina nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Science/Biology.
Pagini în limba română dedicate biologiei.
Pagina propusă trebuie să fie scrise în limba română, dacă pagina este în limba engleză, vă rugăm alegeţi o subcategorie din: Science/Chemistry
Categoria este dedicată paginilor web ce conţin informaţii ştiinţifice din domeniul chimiei.
Pagina propusă trebuie să fie scrise în limba română, dacă pagina este în limba engleză, vă rugăm alegeţi o subcategorie din: Science/Physics.
Categoria este dedicată paginilor web ce conţin informaţii ştiinţifice din domeniul fizicii.
Vă rugăm să sugeraţi numai site-uri în limba română, ale companiilor ce au ca obiect principal de activitate furnizarea de echipamente şi servicii pentru activităţi sau laboratoare de cercetare

Site-urile care oferă produse pentru laboratoare şcolare trebuie sugerate în categoria Top: World: Română: Educaţie: Produse şi servicii

Instrumente şi materiale pentru uz ştiinţific, incluzând consumabile, aparate de măsură, echipamente de laborator şi furnizori de servicii pentru repararea şi întreţinerea lor.
Dacă această pagină nu este în limba română această categorie nu este recomandată. Dacă pagina este în limba engleză se recomandă categoria Science/Math.
Pagini în limba română dedicate matematicii. Matematica este o ştiinţă care foloseşte simboluri pentru a reprezenta numere şi calcule asociate acestora.
Site-ul propus trebuie să fie Română, dacă pagina este în limba engleză, vă rugăm alegeţi o subcategorie din: Science/Publications.
Publicaţii Româneşti cu un bogat conţinut TEHNIC şi care apar online şi/sau în presa scrisă.
Dacă pagina nu este în limba română, această categorie nu este adecvată. Dacă pagina este în limba engleză, vă recomandăm categoria Science/Social_Sciences.
Aici vor fi listate pagini în limba română care se referă la un aspect social dintr-o anumită disciplină ştiinţifică, sau la discipline care sunt sociale prin natura lor (exemplu: psihologia).
Pagina propusă trebuie să fie scrise în limba română, dacă pagina este în limba engleză, vă rugăm alegeţi o subcategorie din: Science/Technology.
Categoria este dedicată paginilor în limba română ce conţin informaţii ştiinţifice despre tehnică, cum ar fi electronica, energia sau tehnologia materialelor.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Termeni de utilizare
Ultima actualizare: 25 iunie 2010 09:37:46 EDT - editează