In Partnership with AOL Search
 
Norskspråklige nettsteder som gjør forbrukeren i stand til å gjøre velfunderte kjøp. Typiske nettsteder er kjøpsguider, produkttester og prissammenligninger.
Til denne kategori sendes kun norskspråklige nettsteder som handler om hager og hagebruk.
Med hager menes et avgrenset område, oftest utendørs, tiltenkt utstilling, kultivering og hygge med planter og andre både naturlige og menneskelagde ting.
Hvis nettstedet ditt ikke først og fremst inneholder oppskrifter, men er om et serveringssted, bør du heller sende den inn til riktig underkatalog av World/Norsk/Regionalt. Nettsteder med informasjon om mat, f.eks. om mathistorie, hører til under World/Norsk/Ferie_og_fritid/Mat_og_drikke/
Her finnes norskspråklige sider med oppskrifter og andre tips og råd om å tilberede mat og drikke.
Dersom nettstedets hovedfokus er nettbasert handel, med noen artikler og idéstoff, hører den hjemme i World/Norsk/Handel/Hus_og_hage/.

Dersom nettstedet tilbyr tjenester i forbindelse med oppussing, er World/Norsk/Næringsliv/Bygg_og_anlegg/ riktig sted.

Her samles norskspråklige nettsteder som er ment for folk som planlegger å pusse opp hjemme. Nettsteder som inneholder veiledninger, inspirasjonssider og faktainformasjon om oppussing hører hjemme i denne kategorien.
Denne kategorien er for interesseorganisasjoner relatert til hjem og familieliv. Vær vennlig å alltid fylle ut tittel og beskrivelse.
Norskspråklige nettsteder for interesseorganisasjoner som har med hjem og familieliv å gjøre.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Betingelser for bruk
Siste oppdatering: 5. januar 2016 kl 07.05 EST - rediger