Norskspråklige nettsteder relatert til hjem og familie samt lignende emner som for eksempel have, barn og økonomi.
Denne kategorien er for norskspråklige nettsteder relatert til hjem og familie. Vær vennlig å alltid fylle ut tittel og beskrivelse. Prøv også alltid å finne den kategorien som passer best for nettstedet ditt. Hvis det for eksempel dreier seg om matlaging bør du legge til nettstedet i World/Norsk/Hjem_og_familie/Matlaging/, ikke her i World/Norsk/Hjem_og_familie/. NB! Private/personlige nettsteder skal legges til i World/Norsk/Samfunnsliv/Folk/Personlige_hjemmesider/ - ikke i World/Norsk/Hjem_og_familie/.
Norskspråklige nettsteder som gjør forbrukeren i stand til å gjøre velfunderte kjøp. Typiske nettsteder er kjøpsguider, produkttester og prissammenligninger.
Med hager menes et avgrenset område, oftest utendørs, tiltenkt utstilling, kultivering og hygge med planter og andre både naturlige og menneskelagde ting.
Til denne kategori sendes kun norskspråklige nettsteder som handler om hager og hagebruk.
Her finnes norskspråklige sider med oppskrifter og andre tips og råd om å tilberede mat og drikke.
Hvis nettstedet ditt ikke først og fremst inneholder oppskrifter, men er om et serveringssted, bør du heller sende den inn til riktig underkatalog av World/Norsk/Regionalt. Nettsteder med informasjon om mat, f.eks. om mathistorie, hører til under World/Norsk/Ferie_og_fritid/Mat_og_drikke/
Her samles norskspråklige nettsteder som er ment for folk som planlegger å pusse opp hjemme. Nettsteder som inneholder veiledninger, inspirasjonssider og faktainformasjon om oppussing hører hjemme i denne kategorien.
Dersom nettstedets hovedfokus er nettbasert handel, med noen artikler og idéstoff, hører den hjemme i World/Norsk/Handel/Hus_og_hage/.

Dersom nettstedet tilbyr tjenester i forbindelse med oppussing, er World/Norsk/Næringsliv/Bygg_og_anlegg/ riktig sted.

Norskspråklige nettsteder for interesseorganisasjoner som har med hjem og familieliv å gjøre.
Denne kategorien er for interesseorganisasjoner relatert til hjem og familieliv. Vær vennlig å alltid fylle ut tittel og beskrivelse.