Her finner du norskspråklige nettsted som handler om alle sider ved reiser: Reisebyråer, flyselskap, tips og annet.
Reisebyråer og turoperatører blir ikke plassert i denne kategorien.
Her finner du norskpråklige nettsted for og og om flyselskap.
Reisebyråer og turoperatører blir ikke plassert i denne kategorien.
De fleste norske nettsteder om overnatting/innkvartering skal listes i Regionalt - se World: Norsk: Regionalt: Europa: Norge: Reiseliv og turisme: Overnatting - i den byen/fylket de hører til. Denne kategorien består hovedsaklig av lenker til andre kategorier.
I denne kategorien skal kun informasjon som dekker mer enn ett land. Alle andre nettsteder skal i riktig underkategori av World: Norsk: Ferie og fritid: Reiser: Reisemål.

Eksempel: En hytte i Hordaland skal listes i World: Norsk: Regionalt: Europa: Norge: Hordaland: Reiseliv og turisme: Overnatting. (Hvis "Overnatting" ikke fins skal nettstedet plasseres i "Reiseliv og turisme".)

Denne kategorien er for norskspråklige nettsteder om reiser og ferie i et bestemt land, by eller til andre geografisk avgrensede reisemål.
Vennligst legg til nettstedet i den geografiske kategorien som passer best.
Her finnes nettsted med reiseskildringer fra flere verdensdeler, enten for en enkelt reise eller en samling reiseskilderinger. Reiseskildringer som dekker ett land eller en verdensdel listes under "Reiseliv og turisme"-kategorien for det landet/den verdensdelen. Se Vennligst ikke send inn hoteller eller forkjellige former for turistguider til denne kategorien.