In Partnership with AOL Search
 
Kategorien er tilegnet nettsted som omhandler åpen kildekode, eller programvare som tilbys som åpen kildekode.
Kategorien er tilegnet nettsted med informasjon om forskjellige formater for overføring av data.
Denne kategorien er såpass generell at den gradvis vil bli nedbygget og erstattes med en samling lenker til mer spesialiserte underkategorier.
Norskspråklige nettsteder som handler om Internettet, forskjellige tjenster på Internettet, verdensveven (WWW) og Internettets historie.
Nettstedene må være på norsk (ved flere språk skal norsk url listes) og representere et registrert selskap med mer enn en ansatt. Nettstedene/innsender skal ha en valid email adresse som referer til selskapsnavn (hotmail og andre generiske mailadresser aksepteres ikke).
Norske selskaper som tilbyr produkter og/eller tjenester innen informasjonsteknologi og data
Plattform er et begrep som betegner maskinvare og programvare som er designet for å virke sammen, eller systemer som selges som en helhet. Et eksempel er Apples datamaskin Mac og operativsystemet MacOS.
Denne kategorien er for nettsted med ressurser _om_ programmering. Bedrifter og lignende som tilbyr tjenester innen programmering kan sende lenken til World/Norsk/Data/Bedrifter/
Med programmering siktes det til utvikling av programvare for datamaskiner. Denne kategorien er laget for norskspråklige nettsted med ressurser for programmering i alle slags språk, fra COBOL til assemblerkode.
Her finner du nettsted som omtaler programvare, både kommersielle produkter og fritt tilgjengelig programvare. Nettstedene må enten omhandle norskspråklig programvare, eller ha god informasjon om programvaren på norsk.
Denne kategorien inneholder nettsteder med nyttig datarelatert informasjon, programvare som kan lastes ned eller nyttige tjenester som kan brukes på websidene. Slike nettsteder kalles ressurser.
Her finnes norskspråklige nettsted om datasikkerhet.
Norsk språklige nettsteder med informasjon om Usenet/News.
Copyright © 1998-2016 AOL Inc. Betingelser for bruk
Siste oppdatering: 21. oktober 2014 kl 13.09 EDT - rediger