Informatieve sites over logistiek en transport, transportbedrijven en alle toeleveranciers voor de transportsector.
Geef alleen producten of diensten op ten dienste van de logistieke sector. Verhuur, verkoop, reparatie en onderhoud.
Voor websites gerelateerd aan het delen van auto's (een groep auto's wordt gezamelijk gebruikt op basis van een flexibel zelfbedienings lidmaatschap). Dit kan georganiseerd zijn als democratisch bestuurde groep deelnemers, als commercieel bedrijf of als publieke dienst.
Deze categorie bevat producten ten dienste van de logistieke sector. Zowel verhuur als verkoop, maar ook aanbod van diensten zoals reparatie en onderhoud.
Geef alleen producten of diensten op ten dienste van de logistieke sector. Verhuur, verkoop, reparatie en onderhoud.
Voor sites van bedrijven die zich bezig houden met het aanbieden of bemiddelen van banen op het gebied van transport en logistiek.
Opleidingen en cursussen voor de transportsector.
 • Subdomeinen (of deeplinks) van linkpagina''s zijn niet geschikt voor opname in de index. De algemene site wordt doorgaans vermeld in World/Nederlands/Computers/Internet/Zoeken/Indexen/Linkpagina''s.
 • Bedrijven die zich bezig houden met het vervoer van brieven en/of pakketten.

  Er wordt een onderscheid gemaakt tussen brieven en pakketten op basis van de grootte van het stuk. In Nederland hebben brieven een maximumformaat van 38 x 26,5 x 3,2 cm en mogen niet meer dan 3kg wegen. Alles daarboven wordt als pakket aangeduid. In België liggen die grenzen op 35 x 23 x 3 cm en een gewicht van 2kg.

  Onder postdiensten worden bedrijven die briefpost in bulk bezorgen verstaan.
  Onder pakketdiensten worden bedrijven die pakkettenpost in bulk bezorgen verstaan.
  Bedrijven die een brief of pakket als individueel stuk van verzender naar ontvanger vervoeren zijn koeriersdiensten.

  Bij de bulk verwerking worden de stukken centraal verzameld en via een of meerdere sorteerslagen en distributies verspreid. Bij de individuele verwerking wordt het stuk bij de ontvanger opgehaald en direct naar de ontvanger vervoert.

  Organisaties van en voor bedrijven werkzaam in de transport en logistiek sector.
  Deze categorie bevat websites met als thema parkeren. Het betreft bedrijven met een specialisme op het gebied van parkeren en terreinbeveiliging. Hierbij te denken aan commerciële parkeersystemen voor zowel on-street als off-street parkeren, slagbomen, inzinkbare palen (bollards), poorten en hekwerken.
  U wordt verzocht uitsluitend pagina''s aan te melden welke de focus hebben op parkeersystemen, slagbomen, inzinkbare palen (bollards) en geautomatiseerde poorten.

  Sites welke geen explisiete nadruk leggen op deze onderdelen, worden verzocht hun aanmelding in een andere categorie te plaatsen.(bijvoorbeeld /World/Nederlands/Zakelijk/Beveiliging/)

  Informatie m.b.t. railvervoer.
  Wilt u een site toevoegen welke past binnen de categorie logistiek en transport? Kies dan bij welke modaliteit de informatie op uw site het beste past. Deze categorie bevat alleen sites met betrekking tot rail-vervoer!
  Commercieel georiënteerde sites over scheepvaart als transportwijze.
  Ondernemingen die verhuizingen verzorgen.
  Commercieel georiënteerde sites over vervoer per vrachtwagen en productie en onderhoud van vrachtwagens.