Deze categorie bevat sites van bedrijven die elektronische en elektrische onderdelen en apparatuur alsmede materialen, gereedschappen, onderdelen en apparatuur waarmee deze gemaakt worden fabriceren, distribueren en verhandelen.

Tevens worden sites vermeld die diensten leveren aan bedrijven in deze bedrijfstak of die informatie verstrekken over de bedrijfstak.

Bedrijven die elektronische of elektrische consumptiegoederen (zoals radio's, tv's, wasmachines, lampen e.d.) produceren, distribueren of verhandelen worden in een van de categorie├źn binnen Zakelijk: Consumentenproducten vermeld.

Bedrijven die de producten verkopen of diensten leveren aan consumenten worden meestal niet hier vermeld.
  • Sites waarvan het primaire doel is het online verkopen goederen of diensten aan consumenten worden vermeld in de categorie Webwinkelen.
  • Sites van bedrijven die slechts werkzaam zijn in een beperkt geografisch gebied (provincie, gemeente of stedelijk gebied) worden alleen vermeld in de categorie behorend bij dat regionale gebied. Zie hiervoor onder Regionaal.
De Groothandel categorie bestaat uit bedrijven die producten en goederen kopen van producenten en fabrikanten en deze goederen, meestal zonder aanpassingen en in bulk, leveren aan detailhandel en andere bedrijven.