Live Action Roleplaying, ook wel Levend Rollenspel genoemd, is een spel waarbij iedere deelnemer een bepaalde rol aanneemt die hij of zij zelf uitgedacht heeft. Je kent de rol van de andere deelnemers niet, wat dit betreft is het vergelijkbaar met improvisatie toneel. Meestal is er een continue verhaallijn aanwezig binnen het spel en is de setting 'fantastisch'.
Als je een site wilt aanmelden voor de categorie Live Roleplaying, let er dan op of je aanmelding niet in een van de subcategorieën thuishoort. Je aanmelding moet een toevoeging zijn voor de categorie, privé pagina''s kunnen worden aangemeld mits ze iets toevoegen, sites met enkel een zelf bedachte spelwereld, of de avonturen van een personage horen hier niet.
Als je je site wilt aanmelden, bekijk eerst het volgende: Is het een Nederlandse of Belgische spelgroep? Wat voor een soort site wil je aanmelden? Is het een site van een spelgroep, of een overzichtssite, of...? Zit je in de juiste categorie om je site aan te melden?
Sites van individuen over hun hobby's en overzichtsites voor Levend Rollenspel, oftewel Live Action Roleplaying.
Live Action Roleplay, of Levend Rollenspel, groepen die een spel hebben binnen de setting van onze wereld.
Deze categorie is bedoelt voor groepen of organisaties die een setting hebben die niet binnen de ''klassieke'' fantasy categorie past, maar wel binnen de ''World of Darkness'', of een moderne wereld setting.